De ce sunt utile usile antifoc?

0
331

Usile rezistente la foc oferite de cei de la Usi-Tehnice.ro au o rezistenta la foc si fum de pana la 120 de minute, in functie de modelul ales. Foaia de usa reversibila este realizata din tabla galvanizata, cu miez tip figure izolator, iar grosimea este de pana la 60 mm. Toate accesoriile usilor multifunctionale si antifoc sunt special concepute, fiind atestate de organismele internationale din domeniu.

Usile metalice antifoc sunt complet galvanizate si pot fi vopsite in culori RAL, conform cerintelor dumneavoastra. Astfel de usi sunt recomandate pentru cladiri frecventate de un numar mare de persoane, a caror siguranta trebuie sa fie garantata. Este vorba despre scoli, spitale, targuri, centre comerciale, fabrici sau zone de productie, hoteluri sau chiar muzee.

De asemenea, usile multifunctionale si antifoc sunt ideale pentru camere electrice, centrale termice sau acolo unde sunt prevazute astfel de usi antifoc in proiect. Aceste usi rezistente la foc sunt echipate cu benzi si garnituri termo-expandabile, introduse in cavitatea corespunzatoare din toc. Broasca antifoc reversibila este echipata cu cheie tip patent.

Intotdeauna  o usa multifunctionala antifoc va intarzia propagarea focului si a fumului, fara a provoca un obstacol la libera circulatie a persoanelor si bunurilor. Diferitele perimetre ale unei cladiri pot fi separate printr-o astfel de usa speciala, pentru a diminua pierderile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here