De ce nu e bine sa scoti bani de la bancomatele Mkb RomExtera Bank !

2
359

Ieri (21 decembrie 2009) am folosit bancomatul Mkb RomExtera pentru a socate o suma de bani, rezultatul transferului la aceasta banca superba a fost unul foarte trist.
Banii au plecat din contul banci la care am cardul dar la bancomant nu au mai ajuns. De ce ? Pentru ca sistemul lor informatic e plin de bug-uri !
Nu doresc sa fac imagine proasta dar atat timp cat imi ei un comision de x lei barem termina treaba bine ca de aia am venit la tine ca banca.
Rezultatul operatiunii triste s-a realizat astfel:  Suma pe care doream sa o ridic a fost retinuta de bancomatul RomExtera iar banii sunt blocati ne avand posibilitatea de a ma folosi de ei (banii urmeau sa fie decontati bancii RomExtera in cazul undei trazactii reusite).
Nu mai spun faptul ca bancomatul incepuse sa numere bani vreo 30 de secunde iar la sfarsit supriza : “Din cauza unor probleme tehnice operatia nu s-a putut realiza”.
Intrebari pentru RomExtera Bank :
Daca in momentul respectiv aveam neaaparat de bani ce faceam?
Ce vina am eu ca sistemul lor de date e prost?
De ce trebuie sa astept eu dupa RomExtera acum 2-3 zile sa imi primesc banii inapoi ?

Later Edit : Este ora 14:00 si am primit banii in apoi.

Ai si tu o intamplare cu bancomatele ? Esti liber sa o postezi mai jos !анонимайзер для вк бесплатновзлом wi fi сетей скачать бесплатновзлом страницы пользователя вкоплата кредитной картой приватбанка через интернетslots oyunlar?bet at home online casino

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here