De ce iubim Romania

0
366
romania

De multe ori cand vorbim despre patria noastra, nu facem nimic altceva decat sa ne plangem de cat de greu si de rau este in Romania, ca salariile sunt mici, iar conducerea tarii nu face nimic din acest punct de vedere. Intr-adevar, sunt si parti rele ale Romania, defecte pe care orice tara le are, insa nicio alta tara nu este la fel de impresionanta ca Romania.

Foarte multi dintre noi pleaca in afara tarii, insa nu cred ca de multe ori chiar isi doresc acest lucru. De ce? Pentru ca aici sunt prietenii si familia, aici este acasa, unde Craciunul are mirosul lui specific iar graiurile romanesti alina inima oricui. Descopera care sunt cele mai minunate lucruri despre Romania, iar daca te numeri printre cei care vor sa paraseasca patria, ai putea sa citesti de doua ori ceea ce urmeaza, pentru ca ar putea sa te faca sa ramai acasa.

In primul rand trebuie sa stii care sunt cele mai frumoase locuri ale patriei nationale, si pe care, cu siguranta merita sa le vezi. Lacul Ochiul Beiului face parte din cele mai frumoase locuri de vizitat in Romania. Se afla situat in Muntii Aninei fiind o componenta a Parcului National Cheile Nerei Beusnita. Pentru a ajunge la el, este nevoie sa se strabata un traseu anevoios, dar albastrul si claritatea apei te vor impresiona cu siguranta.

De asemenea, Lacul Albastru se afla in apropierea localitatii Baia Sprie fiind unic prin faptul ca isi schimba culoarea in functie de lumina. Cimitirul Vesel este unul dintre cele mai neobisnuite locuri de vizitat in Romania. Este situat in Sapanta fiind un loc unde odihna vesnica este vazuta intr-o alta maniera, cea a bucuriei deoarece sufletul trece intr-o alta dimensiune.

De asemenea, nu poti sa pleci din Romania si sa uiti deodata de mancarurile gustoase de aici. Sarmelele cu mamaliguta, soricul si bineinteles, celebrii mici trebuie sa iti dea de gandit de doua ori asupra ideei de a parasi minunata Romanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here