Ddy Nunes stie cum sa cucereasca o femeie!

0
384

DDY Nunes – unul dintre cele mai exotice nume de pe scena muzicii din Romania, revine cu primul sau single solo – Make You mine, un featuring de senzatie cu artista britanica Beverlei Brown.
Artistul, alaturi de proiectul Lucky Man Project, a cucerit topurile internationale din Israel pana in America de Sud cu piese ca ‘Pumpin’ sau ‘Party Starter’. Zecile de milioane de vizualizari pe Youtube si concertele in toata lumea au fost doar un preambul pentru ceea ce urmeaza.

Piesa a fost produsa la NK Studio – ‘Povestea piesei este cat se poate de reala, fiind inspirata din viata mea de noapte’ a declarat Ddy zambind.

Make You Mine‘ este o colaborare cu artista de culoare Beverlei Brown. Cantareata britanica face parte din echipa celebrului cantaret James Morrison, activand ca backing vocals. Ea s-a declarat foarte incantata de realizarea acestui proiect cu DDY:
‘Radacinile noastre culturale cred ca aduc o aroma speciala proiectului – din Australia pana in Portugalia, Marea Britanie si Franta, fiecare cultura ne-a influentat, ne-a facut sa fim deschisi si foarte toleranti – cred ca asta e ceea ce face chimia dintre noi sa functioneze absolut perfect!’ a declarat Beverlei.

Beat-urile de club, versurile senzuale si vibe-ul modern, toate impreuna aduc un hit care va lua cu asalt topurile nationale dar si internationaleask fm узнать кто пишеткак скрыть ip адрес на андроидевзломать пароль в контактевзять кредитную карту онлайн заявка альфа банкbedava casino video slotgazino oyunlar? oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here