Curatenia de primavara in casa ta

0
351
curatenia de primavara
curatenia de primavara

Curatenia de primavara incepe cu primele raze ale soarelui si presupune in cele mai multe cazuri aruncarea obiectelor sau a pieselor vestimentare care nu ne mai sunt de folos, pe care le consideram inutile si vechi si inlocuirea cu unele mai noi.

Reconditionarea este un alt aspect de care tinem cont cand vorbim de curatenia de primavara si implica un plus de valoare unor piese vechi de mobilier prin crearea unor altor moduri de folosire a acestora, precum un vechi corp de mobilier care nu ne mai trebuie in casa poate deveni un suport pentru florile din gradina, prin vopsirea acestuia si prin pictarea sa.

Curatenia de primavara in casa ta

Un prim pas in curatenia de primavara incepe cu curatarea geamurilor, curatarea sifonierelor pline de haine, incat sa facem loc pentru altele sau sa le reconditionam si sa obtinem noi piese vestimentare. Astfel, unui vechi tricou ii putem da un plus de culoare prin pictarea acestuia cu cele mai inedite metode, de la clor si pana la produse chimice de colorare, incat sa obtinem nuante placute privirii.

Probabil ca ne-am saturat si de acele flori de plastic care se afla in livingul nostru de cel putin 2 ani si ne gandim sa le aruncam pentru ca au acumulat prea mult praf si este greu de indepartat. In locul acestora cumparam doua ghivece de flori care sa asigure oxigenul curat in camera de zi. Nu este obligatori sa alegeti acele flori care necesita o atentie speciala, ci optati pentru acele flori care iubesc caldura si nu au nevoie de multa apa, incat sa nu aveti grija acestora zi de zi.

Intrunind aceste elemente de curatenie, nu ne mai ramane decat sa incercam sa ne invigoram decorul prin plasarea unor elemente decorative intr-o nuanta mai intensa in colturile camerelor sau al balconului. Astfel, poti opta pentru o vaza mai mare, o floare mai mare, o planta agatatoare sau un tablou de dimensiuni mai mari.

взлом почты rambler программатинькофф кредитная карта на домlefkosa meritslot oyunu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here