Cum sa ne pregatim pentru o iarna geroasa si pentru a face economii uriase

0
415
termostat salus

Odata cu apropierea anotimpului geros, incepem sa ne gandim la modalitati prin care sa mentinem o temperatura prielnica in propria locuinta si in acelasi timp sa nu ne golim buzunarele in totalitate achitand facturi. Pregatirile trebuie sa fie facute din timp, astfel incat sa iti faci intrarea in anotimpul iarna asa cum se cuvine.

Daca ai si copii, cu atat mai mult va trebui sa ai grija ca in casa sa fie in permanenta o temperatura prielnica. Cei mici sunt mult mai predispusi la raceli, astfel ca in mainile tale se afla sanatatea lor. Ofera-i familiei tale acel mediu confortabil si relaxant pe care orice camin trebuie sa-l aiba.

Achizitioneaza-ti un termostat care sa intretina temperatura dorita

                La ora actuala sunt extrem de populare termostatele, astfel ca acestea se gasesc atat in cladirile publice, in baruri, hoteluri sau scoli private, cat si in locuintele personale. Asta inseamna ca sunt intr-adevar avantajoase, luand in considerare numarul ridicat de persoane care doresc sa si le achizitioneze. Cele de la Salus Controls am auzit ca sunt cele mai bune. Nu stiu care sunt preturile, insa cert este ca o parte din cunostintele mele si-au achizitionat un Salus iT 600 si sunt foarte multumiti.

Spre deosebire de alte termostate Salus IT 600 este recunoscut pentru ca beneficiaza de functia de back-up ce ii permite sa isi pastreze setarile in totalitate atunci cand are loc o pana de curent. Mai mult de atat, acest dispozitiv poate fi controlat prin internet – de aceea, chiar daca esti la mare distanta de casa, insa ai acces la internet cu telefonul, tableta sau laptopul, ai ocazia sa opresti, sa pornesti sau sa faci modificari in setarile termostatului. In acest fel se fac economii uriase de-a lungul timpului, asadar e o investitie pe cinste.

termostat salus

Ai grija la eventualele pierderi de caldura

                Chiar daca ai deja instalat un termostat inteligent, pentru ca acesta sa reuseasca sa isi faca bine treaba pentru care a fost construit, este necesar sa ii permiti acest lucru. Tocmai de aceea, indicat ar fi ca inca de la sfarsitul anotimpului toamna, sa verifici ferestrele, astfel incat sa nu patrunda aer rece in interior, pentru ca in acest fel caldura va iesi afara extrem de rapid.

Atunci cand au loc aceste pierderi de caldura ce par destul de nesemnificative, se cheltuie si mai multi bani, tocmai pentru ca oricat de multa caldura s-ar afla in interior, aceasta se risipeste incetul cu incetul. In acel moment vei fi nevoit sa intensifici puterea caldurii, astfel ca si cheltuielile vor fi mai mari.

                Sistemul de incalzire prin pardoseala iti garanteaza caldura uniforma

Cu toate ca este destul de costisitoare aceasta investitie pentru inceput, odata cu trecerea timpului se vor face resimtite economiile de pe urma acestui sistem. Pe langa faptul ca intreaga caldura va fi uniforma, nu vei mai fi nevoit sa pastrezi inesteticele calorifere. Important e ca atunci cand alegi acest sistem de incalzire, sa eviti sa expui covoare pe suprafata podelei, tocmai pentru ca impiedica degajarea eficienta a caldurii.

Asadar, atat timp cat vei face alegerile corecte, vei avea parte de confortul dorit pe intreaga perioada geroasa si in acelasi timp vei reusi sa faci economii uriase pe intreaga perioada a vietii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here