Cum alegi coroana funerara potrivita?

0
239
coroane funerare

Desi poate parea un subiect nu tocmai dezbatut, alegerea coroanei funerare reprezinta deseori o problema. Poate ca persoanele cele mai avizate sa ofere sfaturi in acest sens sunt floristii cu experienta, care cunosc indeaproape situatia. Acestia sunt cei care stiu ce recomandari sa faca in functie de mai multe aspecte – varsta celui trecut in nefiinta, functia pe care a ocupat-o, personalitate, etc.

In fine, pentru ca astfel de persoane nu sunt intotdeauna disponibile sau accesibile, gasesti in randurile de mai jos cateva informatii in acest sens. Te poti orienta dupa acestea si cine stie? Poate iti vor fi folositoare in alegerea pe care o ai de facut.

Ce alegi din diversitate de coroane funerare? Pe ce te axezi?

Indiferent daca te orientezi dupa o coroana sau dupa o jerba funerară, este bine sa te raportezi intr-o mare masura la relatia pe care ai avut-o cu raposatul. Acest articol va reprezenta ultimul omagiu pe care i-l aduci, un omagiu floral, care poate fi extrem de simplu sau mai elegant. In orice caz, este un detaliu pe care cei din jur il vor observa, deci este bine sa te asiguri ca nu cazi in banal.

Trimit in mod deosebit jerbe, inimi sau cruci funerare florale cei care sunt apropiati de familia indoliata sau chiar rude. Sunt si situatii in care se alege o tema specifica in ceea ce priveste florile, respectiv o specie anume. Nu se pun insa intrebari cu privire la acest aspect, ci doar se observa.

In ceea ce priveste alegerea de coroane funerare, aceasta vizeaza indeosebi pe colegii celui trecut in nefiinta, pe prieteni sau pe cunosinte. Atasarea mesajului trebuie facuta atent, pentru a nu face vreo mentiune care nu se potriveste. Chiar daca este un omagiu, este necesar sa fie unul aparte, cu o estetica deosebita. Pana la urma acesta denota respectul fata de cel decedat.

Daca in trecut optiunea cea mai aleasa era a florilor artificiale, lucrurile s-au schimbat in prezent. Cei mai multi se orienteaza acum dupa cele naturale, nu doar pentru ca sunt mai frumoase, dar si pentru ca impun mai mult respect. Cei mai multi mizeaza acum pe prospetimea florilor, respectiv pe un design floral aparte, care va rezista in zilele de doliu pana la inmormantare.

coroana funerara rotunda

Sunt sustinute mai mult ca niciodata produsele de calitate, cele care denota un anumit nivel de eleganta si care corespund cu cerintele de pe piata. In cazul celor care comanda coroane funerare se urmareste livrarea prompta si alte detalii. Spre exemplu, pretul este un factor decisiv in cazul celor mai multi. Este in regula sa fie mai mare pentru ca florile sunt naturale, insa nu se cade sa fie unul exagerat de mare. Trebuie sa existe un raport echitabil intre aceste aspecte.

Constituie un reper in alegerea locului potrivit pentru achizitionare detalii precum amabilitatea celor care se ocupa cu preluarea comenzilor, respectiv cu acordarea consultantei necesare pentru a realiza alegerea corespunzatoare. Un exemplu demn de luat in considerare, valabil in special pentru cei care sunt din capitala, este Rarox, firma de funerarii despre care poti afla date complete pe funerarenonstop-bucuresti.ro.