Cocalarul

0
999
Cocalari

Cu totii stim cine este cocalarul: ii stim vestimentatia, gusturile vestimentare si punga de seminte. Comportamentul tau lasa de dorit, fara indoiala. Insa nici ei nu sunt atat de superficiali incat sa fie reprezentati doar de un singur model. De aceea avem cocalarul simplu si cocalarul “deluxe” (nu e niciunul compliment).

Cocalarul simplu este cel care incearca sa fie cocalar. Are freza specifica, hainele care trebuie, insa nu prea au ceea ce au toti cocalarii care se respecta: banii. Si asta se vede in vestimentatia lor, prin faptul ca poarta inca tricoul roz pe care l-au cumparat in 2005. Nici freza nu e la moda, ci tot cea care era la moda acum cativa ani. S-ar putea insa sa aiba telefon de ultima generatie. Privirea pierduta este caracteristica ambelor tipuri, insa acestuia ii lipseste o parte din aroganta cocalarului “deluxe”.

Cocalarul “deluxe” este cel mai ridicol, de fapt. Chiar daca hainele cocalarului simplu au un deceniu, macar, pana acum, ne-am obisnuit cu ele. Acesta insa, urmeaza toate trendurile: freza aranjata la detaliu, hainele care “se cer”, pieptul epilat, buzele tuguiate in poze sau chiar si pe strada (nici nu comentez … ). Ochelarii de soare sunt la loc, evident, sa nu vada prostimea “care este noi”, telefonul este cu touch – si daca se poate iPhone, si mai bine – dar trebuie sa aiba si masina. Sau macar un prieten bun care sa aiba masina. Dar nu o Dacie. Mai bine iau taxiul, decat sa ma urc intr-o Dacie. Acestia si-au impus un stil de viata care nu e rau, totusi, daca e s-o luam altfel. Ar fi placut sa urci intr-un autobuz si sa simti lumea mirosind a parfum, nu a transpiratie – bine, depinde si daca e parfum sau colonie de bazar. Acestia sunt preocupati atat de mult de aspectul fizic, incat n-ar iesi nearanjati din casa, lucru care tot nu este rau. E pacat, insa, ca hainele sunt atat de oribile. Nici nu trebuie sa-ti placa manelele ca sa te poti numi cocalar. Alege doar tricoul “potrivit”.подать онлайн заявку на кредитную карту отпcasino oyunmerit crystal cove girne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here