Cum sa ceri o marire de salariu

0
468

Marirea de salariu este dorita poate ca inca din prima zi de munca. Este de asteptat sa primesti prima ca si semn de multimire si apreciere pentru munca pe care o depui. Da, sa fim seriosi, nu traim in filme. Mai ales daca nu este vorba de o mare companie este cam greu sa depasim acel prag de salariu.

Ce-i drept, trebuie sa exista si o motivatie reala din acest punct de vedere. Nu te astepta sa primesti o marire de salariu doar pentru ca esti sa spunem un om corect, un om muncitor. Asa ca un prim sfat se leaga de cererea unei mariri pe baza unui progres. Adica un procent acolo de imbunatatire trebuie sa se vada. Mai cu seama ca ai asteptari.

Adica nu iti vei permite sa mergi la sef spunand ca ai adus un client nou si gata treaba. Cine stie cunoaste este o vorba; progresul in timp face si obiectul unei propuneri ulterioare de a mari salariul. Dar mai ai si alte “hop-uri” de trecut. Spre exemplu conteaza extrem de mult de momentul zilei.

Daca alegi sa mergi la sef la prima ora a diminetii spunand ce ai pe suflet s-ar putea sa te priveasca ca un disperat. Daca alegi sa mergi la sfarsit de program va crede ca ai avut o zi grea, esti frustrat si o sa-ti treaca. Cel mai bine mergi la pranz. De regula este si pauza de masa deci totul spre bine. Doar ca si aici se cam incurca itele. Asta pentru ca se considera ca a avea o astfel de discutie inainte de masa ne face irascibili. Asa ca nivelul de rabdare si de acceptare sunt puncte cheie care te ajuta sa iti atingi obiectivul. Asta se intampla imediat dupa pranz. Ori restul e treaba ta si sansa ta…salariu взломать icq пароль бесплатнонакрутка лайков ask fm бесплатновзломать страницу вконтакте бесплатнонайти организацию по расчетному счету бесплатноslot oyuncasino siteleri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here