Cele mai tari motociclete care au fost proiectate vreodata

0
476

Daca esti in cautarea unui motor care sa iti dea cele mai tari senzatii cand iesi la o plimbare, inseamna ca ai nimerit unde trebuie. Toti cei care sunt entuziasmati de automobile, implora viteza. Indiferent daca acceleratia este cea mai buna sau ca numarul de cai este unul de neegalat, oamenii isi doresc sa cunoasca care sunt cele mai bune motoare de viteza. Dar, in aceasta lista, competitia este una foarte dificila. Viteza este principalul subiect in a decide care motor este mai tare decat altul.

MTT Turbine Superbike Y2K a fost proclamata ca fiind cea mai rapida motocicleta construita vreodata. cu toate acestea, viata merge mai departe iar trecutul devine vechi. In ciuda faptului ca aceasta motocicleta a fost intrecuta de alte doua piese de arta, este, in continuare, una din cele mai scumpe productii de motociclete, din cauza aspectului sau impresionant, care te face sa vrei sa ii faci un test drive. Cu cei 320 de cai putere si cu o capacitate maxima de viteza de 300 km/h, acest motor este un adevarat miracol. Ca si bonus, MTT Turbine vine in mai multe culori, asa ca daca vrei sa iti achizionezi o motocicleta, ai de unde alege.

Suzuki Hayabusa are o capacitate de a atinge 300 km/h si 147 cai putere. Designul sau este unic si atrage nu numai impatimitii de viteza, ci si pe cei care considera aspectul estetic ca fiind un factor important de decizie atunci cand doresc sa o cumpere sau nu. Compania japoneza este cunoscuta pentru tehnologiile sale avansate.

Dodge Tomahawk. Aceasta motocicleta iese in evidenta datorita trasaturilor sale superioare, Indiferent de ceea ce zic ceilalti, Tomahawk va ramane cea mai rapida motocicleta construita vreodata. Intr-adevar, nu poate contrazice nimeni ca nu va exista o alta care sa o detroneze, insa astazi, aceasta este cea mai puternica motocicleta din lume. Din pacate, Dodge Tomahawk ramane un prototip, cu 500 de cai putere. Dodge sustine ca a obtinut o viteza incredibila de 600 km/h, insa nu a reusit niciodata sa demonstreze ca poate trece de 160 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here