Cele mai bune cluburi din lume

0
778
Club Midi

Cunoscuta revista britanica DJ Mag a publicat luna trecuta clasamentul celor mai bune cluburi din lume. Pe primul loc s-a clasat clubul “Green Valley” din Camboriu, Brazilia, care a facut schimb de locuri cu Space Ibiza, fata de anul trecut, acesta aflandu-se acum pe locul doi. Pe locul trei se afla clubul Hakkasan din Las Vegas, restul clasamentului de top10 fiind ocupat de cluburi din Ibiza (insula are patru cluburi in total in lista), Coreea de Sud, Singapore, Mallorca si inca unul din Brazilia.

Un lucru surprinzator pentru romani este faptul ca in aceasta editie, Clubul Midi a fost exclus din clasament. Acesta a aparut in fiecare editie a celor mai bune cluburi din lume intre 2009 si 2014, obisnuindu-ne deja cu prezenta lui in top 100. Ba, chiar mai mult, acum doi ani, Romania avea patru cluburi prezente: “Midi” si “Obession” din Cluj, precum si “Studio Martin” si “Kristal Glam Club” din Bucuresti. Pana in 2015, toate acestea au fost excluse, din diferite motive.

Clubul Midi s-a bucurat de cea mai multa apreciere din partea acestei reviste. In anul 2009, acesta debuta pe locul 57, pentru ca in 2010 sa urce pe 28, iar in 2011 pe locul 25. Pentru editia urmatoare, clubul a coborat un singur loc, insa in 2013 a ocupat doar locul 51. Ultima pozitie a fost pe locul 54, ramanand singurul club din Romania cotat printre cele mai bune din lume.

Club Midi a fost infiintat in luna noiembrie a anului 2007 intr-o fosta fabrica de paine, fiind primul loc din Transilvania adresat in exclusivitate muzicii electronice. Dupa putin timp reusea deja sa se impuna drept club de referinta, nu doar in tara, ci pe plan international, remarcandu-se prin abordarea minimalista, sistemele high-end de audio&visuals si muzica, variind de la minimal la drum and bass.

DJ Mag a prezentat clubul Midi ca fiind o antiteza a cluburilor care ocupa primele locuri, remarcand ca este, intr-adevar, un pretendent aparte in acast clasament. Printre artistii care s-au aflat pe scena clubului se numara Dub FX, Sasha, Nicole Moudaber, Ricardo Villalobos, Nina Kraviz, Hernan Cattaneo si Tale of Us.взлом пароля wi fi androidзаявка на кредитную карту онлайнbedava gazino video slot oyunlar?casino siteleri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here