Ce trebuie sa stii despre femeile sarcastice

0
1399

Femeile sarcastice sunt pline de umor si nu pot suporta prostia chiar asa usor. Nu toata lumea poate aprecia o persoana sarcastica, pentru ca nu toti se prind de ceea ce aceasta femeie vrea sa zica. De asemenea, nu toti barbatii se omoara sa iasa la o intalnire cu o femeie care nu face nimic decat sa aiba un simt al umorului sarcastic.

Iata de ce femeile sunt sarcastice atunci cand vine vorba de barbati

Sarcasmul este un mecanism de aparare. Femeile sarcastice nu sunt reci si nici nu au inima de piatra, insa nu isi doresc ca oamenii sa afle sentimentele lor adevarate.

De asemenea, femeile sarcastice nu primesc foarte bine complimentele. Nu ai sa reusesti niciodata sa cumperi o astfel de femeie cu complimente proaste. Nu ai sa obtii nimic de la ea daca ii zici ca e frumoasa, din contra, e posibil sa iti dea un raspuns ironic, de genul: “sunt model si maine am o sedinta foto la DIOR”, dupa care sa te paraseasca. Mai degraba i-ai face un compliment acesteia zicandu-i ca e amuzanta si plina de umor. Acesta este un compliment de aur si care te ajuta sa incepi o conversatie normala cu aceste femei.

Tine minte ca sarcasmul este intalnit, de obicei, la oamenii inteligenti. Fiindca e o specie a umorului, nu poate sa fie decat simpatic, in esenta, chiar daca la prima vedere e coroziv si pare ca ataca. In fond, cel care il foloseste sta pe aceeasi treapta cu cel impotriva caruia e folosit, caci frica de expunere il expune in egala masura.

Se pare ca sarcasmul este cel care sporeste inteligenta omului. Cu cat glumele sunt mai sarcastice cu atat creierul se dezvolta mai bine si astfel si creativitatea este pusa in practica. Doar cei lipsiti de inteligenta nu pot percepe sarcasmul si ajung sa emita emotii negative sau chiar suparari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here