Ce se intampla cu sufletul nostru?

0
360

Ce se intampla cu noi dupa ce murim? Unde merge sufletul nostru? Daca ai crescut intr-un mediu religios, cu siguranta vei raspunde ca exista doua locuri unde ar putea sa ne ajunga sufletul: rai sau iad. Daca esti o persoana buna iti vei petrece eternitatea in rai; daca esti un om pacatos atunci sufletul iti va ajunge in iad. Din fericire, aceste lucruri sunt false.

Exista numeroase investigatii stiintifice pentru a se afla ce se cu sufletul nostru dupa ce murim. Cel mai important este faptul ca ne putem accesa propriile noastre amintiri din subconstient, pe care ni le-am creeat intr-o calatorie anterioara, inainte de a ne reincarna in aceasta viata, prin hipnoza.

Iata ce se intampla cu sufletul in momentul in care paraseste trupul:

Multi oameni isi vor vedea trupul, exact in momentul in care constiinta se deconecteaza de corpul fizic. Vei putea fi capabil sa vezi lucrurile care se petrec in jurul trupului tau. Unii oameni, sustin ca au cochetat cu aceasta senzatie a mortii, si descriu acest moment ca fiind unul foarte enervant, deoarece isi doreau sa se intoarca in trup pentru a cauta razbunare fata de cei din jurul sau.

Alti oameni declara ca au reusit sa vada lumina de la capatul tunelului. Lumina apare in departare, iar in acel moment vei fi tras, incet, catre ea. Aceasta lumina este insotita de dragoste si pace, fiind descrisa ca este o faza de tranzitie catre casa spirituala.

Oamenii sunt un miracol, iar viata lor nu este lipsita de sens. Ei aleg sa fie acolo unde isi doresc, cu toate ca se afla intr-un loc unde le este dificil sa traiasca. Mai mult, nu suntem oameni ci mai degraba spirite. Trupul este masca pe care sufletul o imbraca, iar in momentul in care trupul iti cedeaza, sufletul se intoarce catre lumina si dragostea de unde a luat nastere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here