Ce nu stiai despre Powerpuff Girls

0
2222

Cu toate ca esti mai in varsta acum, cand erai copil sigur erai fascinat de Powerpuff Girls, care s-au lansat in 1998, ceea ce le face pe fetite sa fie in varsta de 17 ani. Asadar, in urma cu 17 ani, lumea a cunoscut celebrul oras Townsville care era tot timpul asaltat de raufacatori si cele trei fete care salvau situatia de fiecare data. Creatia lui Craig McCracken urma sa devina un adevarat fenomen, dupa ce desenele au devenit un serial. Filmul, lansat in 2002, este singurul show marca Cartoon Network care a beneficiat de un tratament de film full-length.

Exista unele lucruri pe care nu le stiai despre seria de desene animate

O buna parte din ceea ce a facut desenele sa fie memorabile consta in cetatenii ticalosi: Mojo Jojo, Gangreen Gang, Sedusa, si HIM. Celebra creatura “diavol”, cu gheare metalice in loc de maini si o voce care inspaimanta pe oricine, a impresionat fanii inca din prima sa aparitie. Pana la urma, ce-o fi fost in mintea creatorului atunci cand s-a gandit la personajul lui HIM? Se pare ca scriitorul s-a inspirat din personajul Chief Blue Meanie sau cunoscut si ca His Blueness, din filmul Yellow Submarine, 1968. Initial HIM il infatisa pe diavolul insusi, inainte ca cei de la Cartoon Network sa declare ca show-urile lor trebuie sa fie lipsite de referinte religioase.

De asemenea, McCracken dezvaluie ca si casa unde locuiau fetitele a fost inspirata dintr-un alt film: o comedie franceza din anul 1958, numit Mon Oncle. Insa, cea mai mare dilema a publicului care iubeste Powerpuff Girls este teoria conform careia atat actiunea din Samurai Jack, cat si cea din PPG s-au petrecut in acelasi oras. Exista mai multe variante ale acestei teorii, insa ideea principala este ca cele doua show-uri au o legatura foarte mare.

Atat McCracken cat si Chris Savino- producator executiv al sezonului sase si sapte, au refuzat ofera celor de la Cartoon Network de a mai continua show-ul, pe motiv ca acestia sunt ocupati cu alte proiecte. Cu toate acestea, se pare ca Powerpuff Girls vor reveni in anul 2016, dar fara participarea lui McCracken.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here