Ce mai citim din lumea tehnologiei – T-Smart

0
560

Rasfoind asa pagini si bloguri, cand dai de T-smart.eu iti dai seama ca ai ajuns intr-un loc in care esti provocat sa descoperi rabdarea de a citi despre tehnologie. Un subiect vast, de mare interes actual si cred ca la orice varsta, exista si un subiect educational in toata aceasta poveste. Citesti=te educi sau mai bine spus te autoeduci.

Intr-o oarecare masura un review la unui telefon mobil face ca publicul sa isi defineasca mai bine interesele. Ma gandesc ca nu mergi glont sa iti cumperi ceea ce stii ca nu functioneaza tocmai optim sau intr-o comparatie cu alte modele. Asa ca aici gasesti si astfel de pareri, pertinente sau nu, eu zic edificatoare pentru modul in care iti formezi o preferinta sau ti se confirma una, de ce nu.

Categoriile ce le gasesti pe t-smart sutn variate si cum spuneam, sunt o provocare. Poate ca nu toti suntem fani ai cititului indelung dar crede-ma ca aici este ceva care te atrage. Mi se pare chiar interesant, inca de la titlu. Face exact referire la domeniul tehnologiei de care de altfel se leaga si il dezvolta pe toate partile. Ba chiar abordeaza si acest subiect cu dependentele de acest gen, cu faptul ca suntem mult prea conectati, mult prea “legati” de dispozitive sau de jocuri online, de lumea asta moderna. Cu referire si la gaming, cred ca sunt categorii complexe despre domeniu.

Acum, gusturile nu se discuta, stiu asta. Fiecare are o parere despre cum trebuie sa arate un blog pentru a fi apreciat. Eu zic sa mergem si pe principiul ca judecata superficiala nu este de folos. Exact ca si cartile pe care nu ar trebui sa le judecam dupa coperta sau titlu. Asa ca da o sansa acestui blog, sa ii cercetezi sumedenia de informatie pe care o impartaseste. Eu zic ca se merita!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here