Ce iti face sufletul fericit?

1
539
suflet fericit

A-ti face sufletul fericit inseamna sa te gandesti la acele lucruri pentru care merita ca sufletul sa fie multumit si sa fie incantat. Ca orice persoana si fiinta umana ne gandim de multe ori la noi, la nevoile noastre, la liniste si la relaxare. Unele din cele mai bune motive este sa punem telefonul deoparte si sa luam in calcul unele din cele mai simple activitati care ne pot face sufletul fericit.

Activitati care iti fac sufletul fericit

Pentru inceput un moment in aer liber inseamna relaxare. plantarea de flori sau de seminte poate fi destul de calmanta pentru suflet, incat cele mai multe foloase sa fie pentru intregul organism.

Ia o bicicleta, iesi la o plimbare si pierde-te prin oras. Nu te vei simti nicicand mai incarcata de energie si de pozitivism decat atunci cand calatoresti hai hui printre strazile orasului.

O baie relaxanta in compania celor mai bune piese muzicale, urmata de cateva momente de intimitate sunt o buna sursa pentru ca sufletul intinerit, sa fie facut fericit. Baia are efecte terapeutice atat pentru suflet cat si pentru minte si corp.

Mergi intr-un parc si practica yoga sau meditatie. Cu siguranta mediul si aerul curat te vor ajuta sa scapi de negativism si sa te bucuri de ceea ce te inconjoara. Astfel, ai un moment pentru a pune in balanta aspectele bune si negative ale vietii si cel mai important este ca intreaga natura te ajuta sa obtii un moment placut.

Un moment in care ii imbratisezi pe cei mai dragi. Acest lucru nu inseamna decat sa transpui in realitate ceea ce ochii vad si anume un album foto cu intreaga familie, cu persoane care mai sunt si cele care nu mai sunt printre tine. Este un moment doar al tau, in care iti amintesti cu drag de cei iubiti, iar caldura transmisa de sufletul fericit te va indruma in fiecare pas al tau.

1 COMENTARIU

  1. Uite ca am citit un subiect prea captivant prezentat intr-un mod greu de gasit in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here