Ce huse poti gasi la Stifler daca detii un S7 Edge

0
94
S7 Edge

Ca si detinator de smartphone, ai in vedere orice maniera prin care poti pastra calitatea si buna functionalitate a telefonului. Este ca si cand iti doresti sa protejezi investitia, pentru ca ce-i drept nu schimbi telefonul atat de des. Cum husele sunt la mare cautare acum, modelele sunt foarte diverse, deci ai de unde alege, astazi ne oprim la categoria celor cu S7 Edge.

Optiuni de la Stifler

Pentru cei care nu stiu inca, stifler.ro este magazin online cu numeroase optiuni de huse pentru diverse telefoane. Sunt de calitate, au preturi bune, deci deja ai motive suficiente sa iti indrepti atentia catre acest loc. Iata si cateva recomandari de husa S7 Edge dintre minunatiile pe care le vei descoperi pe pagina lor.

Husa Air

Nu numai designul in sine conteaza, ci si partea de functionalitate. O astfel de husa se pare ca ofera ventilatie mai buna, o disipare de caldura ce rezulta ca urmare a folosirii dispozitivului. Suprafata acestuia este pe cat de interesanta, pe atat de complexa ca si functie: nu lasa amprente, nu se zgarie, este subtire si se muleaza perfect pe dispozitiv. Aparte de culoare si textura diferita la partea din spate, practic husa nu isi tradeaza cu nimic prezenta.

As spune ca este fix acea husa sofisticata, desi nu foarte incarcata in design. Are un super pret, deci ai putea sa ii dai o sansa in a-ti oferi personalitate telefonului din dotare.

Husa Shield 360

Intuiesti deja despre ce tip de husa complexa este vorba, rezistenta. O astfel de husa cei de la stifler.ro o claseaza ca fiind premium, deci realizata din materiale foarte bune. Ca si tipologie, acest tip de husa dispune de o combinatie cromatica, acopera telefonul insa are si decupajele necesare pentru acces la porturile dispozitivului. Ce pare interesant este ca acopera si partea din fata, respectiv zona de butoane frontale.

Cu margini rotunjite, o astfel de husa o vei gasi practica si la folosire. Daca te stii dintre cei mai indemanatici sau neatenti, atunci o astfel de husa este pentru tine.

Husa Mirror

A facut furori anul trecut, insa nici acum nu este mai prejos. Efectul de oglinda ce a fost adoptat la scara slarga – manichiura tip oglinda poate fi amintita aici – poate fi si modalitatea prin care telefonul tau poate fi mai interesant. Concret, partea din spate are efect de oglinda, transparenta definind restul husei, respectiv zona de margini spre exemplu, conturul in sine. Asta va crea un efect optic deosebit: prea putin iti poti da seama daca telefonul are o husa, iar acel efect de oglinda reprezinta maximum de atractie vizuala.

In cadrul paginii stifler.ro poti gasi numeroase tipuri de huse ce corespund cu tipologia telefonului din dotare. Asa ca alege ce te reprezinta. Cat despre preturi, acestea par sa fie accesibile. In conditiile in care o husa protejeaza, deci ai toate sansele sa eviti accidente ce iti pot afecta telefonul, merita pe deplin sa faci o astfel de investitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here