Cea mai cautata melodie pe Shazam la nivel international: Nico & Vinz – Am I Wrong!

0
483

Nico & Vinz - Am i wrongPe locul 4 in celebrul top Billboard 100, piesa duo-ului norvegian se mentine cea mai cautata piesa din Shazam de sase saptamani. O realizare foarte buna, nu?

Nico Sereba and Vincent Dery aka Nico & Vinz s-au declarat fericiti ca piesa lor a reusit sa incante atat de multi oameni, visul lor devenind astfel realitate.
‘Am I Wrong’ este printre cele mai difuzate single-uri in Australia, Polonia, Franta, Canada, obtinand astazi titlul de “Track Of The Day” la radio BBC 1 din Anglia. Piesa cu siguranta ai auzit-o si in Romania, aceasta ocupa pozitia a noua in clasamentul general airplay.

Videoclipul piesei, lansat acum doua saptamani, a fost filmat pe fascinante meleaguri africane, in Botswana, Zambia si Zimbabwe, bucurandu-se pana in acest moment de aproape 30 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Despre Shazam, lucrurile sunt foarte simple. Este aplicatia ideala pentru momentul in care auzi o melodie, indiferent de locul in care este in momentul respectiv. Instalezi aplicatia pe telefon (iPhone,Android)

Asculta: Nico & Vinz – Am I Wrong

программа для взлома страницы вконтакте скачатьчитать чужую переписку в одноклассникахпрограмма для взлома страницы вконтакте бесплатновзять кредит на кредитную картуcasino listesislot o pol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here