Cat de usor poti fura o bicicleta in Bucuresti?!

5
641

In acesta dimineata citeam pe Facebook diferite lucruri, la un moment dat am descoperit acest film care ne arata cat de usor se poate o bicicleta in capitala Romaniei – Bucuresti.
Desigur semnalul de alarma tras de acest film este unul clar: trebuie sa fim mai interesati de lucrurile care ne inconjoara si sa nu ne mai gandim doar la binele nostru!

Tu cum ai reactiona daca ai vedea pe cineva (atat de concludent) ca vrea sa fure o bicicleta?как узнать пароль от wifi на androidгости в контакте программа скачать бесплатнокак узнать местоположение человека через телефонотп кредитная карта онлайнslot oyunlar? oynakumarhane oyunu

5 COMENTARII

 1. incep prin a-ti zice/a va zice Buna!
  Nu vreau sa mai zic prea multe vorbe despre ce ati facut voi in acest montaj!
  Pur si simplu de necrezut ce se petrece in aceasta Romanie unde peste 75% din populatie se lasa inselati de aparente! :)

  _______
  daDon B.

 2. =))=))=))
  Stiu ca nu e de ras….dar totusi…parca vad un film de comedie…
  Nici eu nu cred ca as fi mai breaza….depinde de starea mea de spirit….daca am o zi proasta…. nici macar nu as observa daca se fura o masina! Insa daca simtul meu civic e online si eu ma simt increzatoare in a ma harjoni cu un baiat de 2 ori mai mare decat mine, atunci da! As interveni si as tine telefonul in mana in cazul in care ma ia la bataie si trebuie sa sun la 112. Pentru o masina as suna direct la 112 spunand politicos: Vad pe cineva care fura o masina….ce ar trebui sa fac exact? Niciodata nu prea am stiut sa reactionez in momentul in care se fura de la altii….sa tip in gura mare: “hotul! Puneti mana pe el!” ?? poate ar trebui sa scrii si un post despre reactia potrivita.
  Big thumbs up!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here