Care sunt semnele ca iubita ta te insala?

0
398
Inselat
Inselat

Indiferent de ce sau cum, cand sau care, daca relatia ta a fost incercata de infidelitate, este putin cam greu sa o reconstruiesti. Daca te-a inselat odata si ai iertat, s-ar putea sa fii ingrijorat in continuare de interesele sale si s-ar putea sa se “legene” in alta parte. Cu toate acestea, daca vezi una din urmatoarele semne de avertizare, exista sanse mari ca femeia de langa tine sa nu mai incerce sa consolideze relatia voastra.

Cei care au patit-o pot sa spuna: prima data e o greseala. A doua oara e un obicei.

Viata ei sociala este plina, insa tu nu faci parte din ea. Cuplurile fericite isi dau spatiu unul altuia pentru a avea timp si pentru propriile activitati. Insa, daca ea brusc nu mai are timp pentru tine- din ce in ce mai putin sex, de exemplu- atunci inseamna ca exista sanse sa te insele. In special daca iti pomeneste de prieteni foarte buni despre care n-ai auzit niciodata, si doarme la prietenele ei foarte des inseamna ca prietena ta incearca sa scape de tine. Daca iubita ta face eforturi de a-si extinde viata sociala, nu e din cauza ca e in cautare de prieteni, ci pentru ca isi deschide noi orizonturi catre un nou barbat.

A incetat sa-ti mai vorbeasca de sentimentele ei. In timp ce multe femei sunt mai retinute in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor sale, exista si alte femei care sunt mai vulnerabile si le place sa vorbeasca despre viata lor. Daca prietena ta era foarte comunicativa si observi ca acest lucru a incetat, ai putea sa ai un motiv de ingrijorare. Daca devine mai distanta si mai putin comunicativa, atunci inseamna ca alt barbat i-a captat atentia.

Incearca din rasputeri sa piarda din greutate. Cu siguranta poate doar a descoperit ca-i place sa faca fitness, insa cand unul din parteneri descopera sportul ca fiind o activitate interesanta, il include si pe celalalt partener. Este frumos sa o vezi pe prietena ta in colanti, insa acest lucru ar putea insemna ca ea se pregateste pentru o viata fara tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here