Campanie inedita in ceea ce priveste adoptia unui caine

0
308

In unele colturi din lume – cum e si in Romania – adoptia canina inca reprezinta o problema a comunitatii doar ca marea diferenta se face in modul in care abordam totul. Pana la urma nu poti ignora ceea ce tine de destin insa poti sa controlezi reactiile pe care le ai. Avand in vedere aceste aspecte Utah ne da o lectie de umanitate si de ingeniozitate.

Mai exact un adapost canin din Utah se pregateste de cateva zile sa eutanasieze cainii care au fist adusi la adapost si inca nu au un stapan. La orice adapost de acest gen exista sansa de a adopta insa din marea de oameni cati credeti ca fac asta? Unde mai pui ca cei care doresc un animal de companie prefera sa il cumpere de la pet shop-uri. Dar asta este o alta poveste.

Cum spuneam, cei din Utah s-au gandit cum pot salva vietile celor care ar trebui mai degraba sa incante viata si timpul unor iubitori de animale. Au realizat sedinte foto de “prezentare” pentru fiecare caine in parte. Asta au crezut ca va fi sansa de a face cazurile cainilor una de mai mare expunere.

Ideea in sine este una ingenioasa desi nu unica. Insa setul de fotografii pentru fiecare caine care poate fi dat spre adoptie surprinde anumite cadre cu si despre personalitatea fiecaruia. Sunt fotografii profesioniste care lauda initiativa de acest fel.

In timp ce altii investesc pentru a face tot posibilul ca un caine sa nu moara cu zile cum ar spune romanii la noi inca se poarta tehnica de abandon, lipsa de responsabilitate, fonduri etc. Ne prefacem ca ne pasa insa nu suntem in stare sa ne organizam. Ce-i drept nu avem puterea economica a altor tari care functioneaza dupa forma donatiilor pentru adaposturi. Cu toate acestea nu ar trebui sa avem scuze pentru lipsa de respect cu care tratam problema animalelor fara stapan.Catel Dragutскачать программу для накрутки голосов в контактескачать vkbot бесплатно торрентпрочитать личные сообщения вконтактезаявка на кредитную карту в банкиslot oynamerit royal fiyat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here