Ca dupa Paste

2
456

Pastele anul acesta a fost cu totul special, am fost la biserica pentru a lua lumina, m-am intalnit cu multa lume per ansamblu a fost diferit fata de anul trecut.
Din pacate de la an la an observ ca Pastele devine usor usor o perioada propice unora pentru a se alcooliza foarte tare, cam trist nu? :(
Pentru ca sa fie o seara completa, am observat un grup de tineri care petreceau in natura cu bautura multa si multa lume pe langa  ca la o petrecere, doar e invierea nu?

De mancat nu am mancat in cantitati mari, chiar mai putin decat la orice alta sarbatoare! Indigestia pana in momentul de fata nu si-a facut aparitia si nici nu imi doresc sa si-o faca :).

Pastele l-am facut in familie urmand ca azi sa petrec cu prietenii.

Marerele regret il constituie faptul ca pe parcursul anilor sarbatorile nu mai au aceiasi “savoare”, devin ceva normal nemai avand nimic special.

Voi ce ati facut de Paste?скачать программу для взлома skypeвзлом почты яндексскачать программу для взлома вкоформить кредитную карту онлайн в ренессанс банкеmalpas girneslot oyunlar? oyna

2 COMENTARII

  1. Intr-adevar sarbatorile , dupa o anumita varsta devin o obisnuinta si nu ceva special .Asa e viata .Poate cand o sa ai copii , va devenii iarasi ceva special , si cand o sa ai nepoti ….
    Eu am petrecut Sarbatoarea acasa , am fost la biserica .:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here