Barbatii adevarati nu vor insela niciodata

0
538
inselat

Atat de multi baieti si asa de putini barbati… Sa inseli o femeie inseamna sa te joci cu sentimentele ei si sa ii distrugi increderea in barbati. Este posibil ca o femeie, dupa ce a fost inselata, sa nu mai iubeasca in aceeasi masura un alt barbat, pentru ca tot timpul isi va pune tot felul de semne de intrebare. Barbatii adevarati nu inseala.

Iata de ce:

Barbatii adevarati sunt stabili emotional. Auzim foarte des ca femeile au probleme in a-si controla sentimentele, insa, daca e sa tragem o privire mai atenta, in cazul barbatilor situatia sta chiar mai rau. In timp ce femeile discuta despre sentimentele lor, barbatilor le place sa tina totul in ei. Asta pana cand nu mai pot suporta si vor exploda. Cand ceva merge prost, femeile reusesc sa se exteriorizeze, prin plans sau prin indiferenta, dar barbaati se prefac ca sunt imuni si ca nu simt nimic. Odata ce li se umple paharul, barbatii incep sa bea, sa fumeze sau sa insele. Din pacate, din moment ce nu sunt la fel de sensibili ca femeile, acestia incep sa insele. Barbatii adevarati se confrunta cu problemele pe care le au si se exteriorizeaza exprimandu-si sentimentele.

Barbatii adevarati au puterea sa se abtina. Imi pare rau sa spun asta, insa barbatii isi vor dori sa se culce cu orice femeie frumoasa care apare in viata lor. Daca esti un barbat adevarat nu vei ajunge sa dai cu piciorul la ceea ce ai pentru cateva minute de placere. Daca chiar asa de tare vrei sa ai parte de o partida aprinsa cu o femeie, de ce sa nu o faci cu femeia care te iubeste?

Barbatii adevarti inseamna respect. Trateaza oamenii cu respect, mai ales cand vine vorba de femeia pe care o iubesc. A insela inseamna a minti. Inselatul este un act prin care barbatii vor sa arate ca sunt mai buni decat ceea ce sunt. Nu ii pierde increderea femeii de langa tine, pentru ca niciodata nu o vei mai recupera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here