Bagajele mele au ajuns singure acasa!

0
366

Sunt convins ca o sa va intrebati cum este posibil ca bagajele mele sa ajunga singure acasa si pe deasupra si in siguranta.

Nu este pentru prima data cand aleg sa plec in vacanta cu avionul, insa este printre putinele dati cand aterizez inapoi in tara fara sa am probleme cu bagajele, la modul eu sa ajung inainte si ele sa vina peste vreo 2 – 3 zile.

Chiar daca bagajele au aterizat ele in siguranta, nu puteam sa le iau dupa mine deoarece de la aeroport am plecat la birou si nici nu aveam pe cine sa chem special la aeroport ca sa-mi care bagaje in miezul zilei. Stiti voi, oamenii mai si muncesc iar zile de concediu sunt putine.

Revenind la bagajele noastre, inainte sa plec din tara am inceput sa caut pe net, sa vad daca exista cumva firme de transport care sunt dispuse, contra cost, bineinteles, sa vina sa isi ia bagajele de la aeroport si sa ti le duca direct acasa. Probabil ca o sa ramaneti si voi surprinsi, asa cum am ramas si eu, initial: i-am gasit pe cei de la www.abctrans.ro care se pare ca nu doar transporta doar bagaje ci si mobila pe care daca e cazul ti-o si dezansambleaza, mai transporta moloz etc, mai exact daca ai vreodata gand sa te muti poti apela la ei cu incredere.

Si totusi, ce trebuie sa faci daca ai nevoie de cineva care sa vina sa iti ia bagajele de la aeroport si sa ti le duca acasa in siguranta?

Pai in primul rand intra pe site-ul celor de la abctrans pentru a citi ce ceva despre ei. Dupa ce te-au convins ca sunt firma de transport cu care poti sa lucrezi cu incredere, pune mana pe telefon si suna-i pentru a le comunica locul, ora si data aterizarii sau decolarii tale, dupa caz. Daca ai de gand sa pleci sau sa vii cu multe valize dupa tine, nu iti face griji deoarece acestia sunt pregatiti pentru orice fel de situatie.

Poti alege doar pentru autoutilitare de transport cu sofer, fara personal manipulant, urmand ca bagajele sa le incarci si sa le descarci tu din masina,  asta daca nu te grabesti sa ajungi in alta parte si in acelasi timp vei obtine un cost mai mic de transport.

Trebuie sa mai stiti ca de faptul costul rezervarii reprezinta doar distanta parcursa, de la aeroport la destinatie, fara a se calcula si timpul de stationare, acesta va fi comunicat de unul din operatorii nostrii telefonic. Stationarea este taxata separat cu 40 lei/h, prima ora fiind gratuita.

Cum ti se pare acest transport de bagaje de la aeroport? Vei apela la el?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here