The Bag Man / The Bag Man. Arme, crime si… o geanta. Cel mai slab film in care l-am vazut pe Robert De Niro

0
699

The Bag Man CoverThe Bag Man sau The Bag Man. Arme, crime si o geanta a fost lansat pe 24 februrie pentru presa cat si bloggeri de Ro Image.

Dupa cum reiese si din titlu, povestea filmului se invarte in jurul unei genti, care trebuie adusa de Jack (John Cusack) acesta avand aceasta slujba primita de la Dragna (Robert De Niro).
Inca din titlu ati vazut ca am dat un verdit nefavorabil filmului, acesta ma duce cu gandul la un alt film cu un numar de actori redus, Gravity.

Nu imi plac filmele cu o distributie redusa, ma duc cu gandul la bugete mici, filme care sunt facute de regizori la inceput de drum (David Grovic).
Sa revenim la ideea in jurul caruia se desfasoara actiunea filmului. Jack trebuie sa astepte intr-un hotel pozitionat intr-un loc indepartat, fix in camera 13, ca geanta sa fie livrata.

Ca in orice poveste buna, in momentul in care apar prostituate, lucrurile se schimba aproape total.
Personajul nostru pricipal trece printr-o multitudine de situatii extreme ca la sfarsit sa descopere ca in genta pe care trebuia sa o aduca sefului Dragna, se afla capul logodnicei ucise in urma cu multi ani.

Actori pentru care nu trebuie sa ratezi The Bag Man / The Bag Man. Arme, crime si… o geanta:
Rebecca Da Costa, John Cusack, Robert De Niro,Dominic Purcell.

Trailer:

накрутить лайки в инстаграме бесплатновконтакте через анонимайзерскачать бесплатно взлом wifi на андроидотп кредитная карта онлайнcasino oyunlar? pokermerit girne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here