Autism tratat cu ulei de canepa

0
2730
canepa

Incepand cu varsta de 10 luni, Kalel Santiago a inceput o lupta de doi ani de zile cu o forma rara de cancer, care implica numeroase interventii chirurgicale, chimioterapie si radiatii. Acesta a fost doar inceputul luptelor sale. Tatal sau a explicat ca in timp ce copilul sau se afla in spital, a observat ca acesta nu vorbeste deloc si a prezentat un comportament neadecvat, cum ar fi mersul pe degetele de la picioare. La numai trei ani, Kalel a fost diagnosticat cu autism sever non-verbal.

Parintii copilului au inceput sa invete absolut orice este posibil despre autism. In timp ce au incercat diferite tratamente dar si diferite scoli pentru ca Kalel sa aiba unde invata, au incercat sa gaseasca un tratament pentru a-l ajuta pe copil. Singurul program pe care l-au gasit, dispus sa ii ajute copilul, a fost o baza scolara in apropiere de casa lor din Puerto Rico. La un eveniment de strangere de fonduri, parintii au aflat de aceasta asociatie si au descoperit o noua metoda de terapie pentru fiul lor: uleiul de canepa.

Cum functioneaza uleiul de canepa?

Acestora li s-a dat o sticluta de ulei de canepa pe care au inceput sa o foloseasca imediat. Rezultatele au fost incredibile: la numai doua zile de la administrarea tratamentului, copilul a inceput sa vorbeasca. Parintii sai spun ca au fost surpinsi sa vada ca fiul lor era capabil sa zica vocalele A-E-I-O-U. Aceasta a fost prima data cand copilul lor a vorbit si era incredibil. La putin timp dupa acest lucru, Kalel a inceput sa foloseasca si consoane pentru a face o legatura intre sunete. Baiatul urmeaza si astazi tratamentul cu ulei de canepa, continuand sa invete sa vorbeasca, in ciuda faptului ca este diagnosticat cu autism sever non-verbal.

Canepa uimeste cu prezenta sa in istoria umanitatii de mai bine de 10 milenii. In urma cu 3.000 de ani i.H., semintele de canepa erau folosite pentru combaterea inflamatiilor pielii si erau considerate ca fiind tonice, regenerative, laxative, diuretice, excelente pentru eliminarea limbricilor la nou-nascuti si animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here