Aspecte la care sa fii atent atunci cand achizitionezi o locuinta noua

0
683
imobiliare brasov

Cel mai probabil esti deosebit de entuziasmat la gandul ca in curand te vei muta intr-o locuinta noua, care sa fie si sa arate conform cerintelor tale. Totodata, stii ca atentia ta trebuie sa fie sporita in aceasta perioada, avand in vedere ca multi proprietari vor incerca sa te pacaleasca, din dorinta de a se imbogati de pe urma neatentiei tale. Asadar, daca te afli in cautarea unor imobiliare Brasov, asigura-te ca te-ai informat suficient de bine, inainte de a porni cautarile.

Luand in considerare ca va trebui sa achiti o suma imensa de bani pentru cumpararea unei locuinte, nu trebuie sa scapi nimic din vedere. Fiecare mic detaliu conteaza si in acelasi timp poate face diferenta dintre o proprietate buna si una dezamagitoare. Asadar, acorda o atentie sporita fiecarui aspect in parte, inainte de a face o achizitie de acest gen.

  • Ce spune piata? Analizeaza toate ofertele de pe piata, astfel incat sa nu te lasi pacalit de cumpararea unui apartament care sa fie achizitionat pentru o suma mult prea mare de bani, comparativ cu facilitatile pe care le are, precum si zona in care e amplasat.

Odata ce ai reusit sa investighezi cat de cat piata, iti va fi mult mai usor sa compari preturile si calitatea tuturor proprietatilor de care esti intr-o oarecare masura interesat.

  • Du-te la fata locului si analizeaza apartamentul pana la cel mai mic detaliu. In cazul in care proprietarul nu ti-a confirmat dinainte de eventualele nereguli cu privire la locuinta, ar trebui sa incepi sa fii putin mai sceptic in ceea ce priveste starea apartamentului.

imobiliare brasov apartament

De altfel, exista posibilitatea ca proprietarul sa incerce sa iti ascunda si alte neajunsuri; cel mai indicat intr-o astfel de situatie, e sa incepi cautarea unui alt apartament, mai ales daca neregulile incep sa devina din ce mai numeroase, iar tu nici macar nu stiai de existenta lor inainte.

  • In ce zona din oras ti-ar fi mai confortabil si util sa locuiesti? Cu siguranta iti doresti ca proprietatea ta sa se afle catusi de putin aproape de zonele voastre de interes: de scoala si de locul de munca.

In acest fel nu doar ca iti va fi mult mai comod, insa nici nu va trebui sa platesti taxe si pentru naveta. Cu toate ca un cartier aflat la periferia orasului va avea apartamente si garsoniere oferite spre vanzare la preturi mai reduse, trebuie sa pui in prim plan ceea ce iti doresti tu cu adevarat.

  • De cat spatiu aveti nevoie? Daca sunteti un cuplu care se afla la inceput de drum, cu siguranta nu ar trebui sa va limitati doar la un apartament cu 2 camere, in cazul in care doriti ca pe viitor sa aveti o familie numeroasa.

E important sa va ganditi si la viitor, tocmai pentru ca in mod cert nu va doriti sa va mutati din nou peste 2, 3 sau 5 ani. Stabilitatea va va ajuta foarte mult.

Asadar, piata de imobiliare Brasov este extrem de extinsa, insa atat timp cat stii cu certitudine ce conditii trebuie sa indeplineasca apartamentul visurilor voastre, posibilitatile se vor restrange si va va fi mult mai usor sa luati decizia potrivita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here