Aspecte esentiale ce vizeaza alegerea invitatiilor de nunta

0
34
invitatiedenunta.ro

Fiecare dintre noi face greseli, mai ales atunci cand sunt de luat decizii importante intr-un timp relativ scurt si in special, atunci cand ne confruntam cu lucruri noi. Iar atunci cand vine vorba despre marele eveniment din viata noastra, nunta, situatia parca ca va capata proportii colosale.

In acest scop, echipa http://www.invitatiedenunta.ro/ s-a gandit sa vina in ajutor cu sfaturi, idei, recomandari, poate chiar lamuriri la unele dintre intrebarile pe care le ai legate de invitatiile de nunta.

Asteptari versus realitate

Produsele pe care le gasesti pe internet sunt puse in cea mai buna lumina, astfel ca este esential sa te asiguri ca imaginile vor corespunde cu ceea ce vei primi. Multi constata cu dezamagire ca mostrele pe care le primesc se aseamana vag cu pozele de pe site, situatie de nedorit, desigur.

Este bine, asadar, sa ceri o mostra inainte de a da comanda finala pentru a te asigura de calitatea invitatiilor de nunta. Vei avea astfel ocazia sa vezi in realitate culorile, marimea, printul, grosimea, textura si tipul cartoanelor folosite. Aparent un aspect lipsit de importanta, tipul de carton trebuie ales in functie de tematica nuntii, intrucat un carton fin, perlat sau lucios nu se va potrivi sub nicio forma intr-un decor rustic.

Durata de executie

Lucrurile bine realizate necesita timp si atentie, motiv pentru care este indicat sa iei in calcul durata de executie a invitatiilor de nunta. Daca cele produse in serie sunt gata intr-un timp foarte scurt, invitatiile hand-made au nevoie de un timp de executie mai indelungat.

Specialistii invitatiedenunta.ro demonstreaza si de aceasta data ca nu face rabat de la calitate, astfel ca prefera sa lase lucrurile sa decurga natural si sa acorde atentia cuvenita fiecarei invitatii in parte. In plus, procesul de executie prin natura lui determina un timp necesar mult mai mare!

De asemenea, daca doresti un model de invitatie de nunta personalizat care nu se regaseste in colectia de pe site, trebuie sa iei in considerare, pe langa comanda propriu-zisa, durata discutiilor si timpul aferent pentru executarea modelului dorit.

Textul invitatiei

Alege un text scurt care sa cuprinda numai datele importante, pentru ca oricat de lunga si emotionanta ar fi povestea, in mintea invitatilor raman doar data si locatia evenimentului. Inainte cu cateva zile de nunta, mai verifica o data si orele. O maniera mai inspirata de a transmite povestea voastra este cu ajutorul tematicii alese si a detaliilor care se regasesc in designul invitatiei de nunta.

Textul trebuie sa fie lizibil, curat si frumos incadrat in pagina, nicidecum mic si inghesuit. De asemenea, trebuie recitit cu mare atentie textul inainte de a fi printat, scopul fiind identificarea unor eventuale greseli.

Alte aspecte

Manierea cea mai eleganta de a darui invitatiile de nunta este cutia, mai ales daca o mica atentie o insosteste. O alta posibilitate este plicul, lipsa sa fiind o idee imbratisata mai ales de cei cu buget redus. Sunt anumite modele care intr-adevar nu au nevoie de plic. In unele cazuri insa, acesta poate fi inlocuit cu succes cu o panglica sau un wrap, care confera o nota mai eleganta si reduc din cheltuieli.

Invitatia de nunta oferita in persoana, este scoasa din plic si citita pe loc, iar atunci cand este trimisa prin curier va fi necesar un alt plic pe care sa scrii adresa. In cele din urma, rolul plicului se rezuma doar la a transporta invitatia de nunta.

Cu o vasta experienta in papetaria pentru evenimente si nu numai, invitatiedenunta.ro poate fi ajutorul de care ai nevoie pentru a face cele mai inspirate alegeri in legatura cu nunta ta. Modelele de invitatii pot fi studiate pe pagina oficiala.