Aplicatiile iDroid refuzate de Apple

0
291

iDroidappAcesta este un pont pentru toti utilizatorii iPhone.Daca vreti sa fiti siguri ca aplicatiile dvs. nu se alatura listei lungi de ´´rejected iPhone apps´´ ,asigurati-va ca nu promoveaza un produs competitiv,mai ales daca acel produs foloseste sistemul operational Android.

Swavv App si-au invatat recent lectia cand au incercat sa scoata aplicatia iDroid peste cenzura App Store.iDroid nu a facut multe.Nu a preluat niciuna din caracteristicile Droid si nu si-a insusit nici o functionalitate a iPhone. (acest lucru ar fi facut s fie o aplicatie foarte apreciata) Tot ce  a facut a fost sa afiseze ochiul rosu,stralucitor de Droid. Daca ati fi apasat direct pe ochi ar fi aparut cateva mici indicii despre competivitate,cum ar fi faptul ca poate folosi simultan aplicatii si in plus prezinta o tastatura slide (lucru ce lipseste cu desavarsire la iPhone).

Apple a refuzat aplicatia deoarece nu era decat o adaugare pt un competitor,cu toate ca era mai intelept din partea lor sa lase aplicatia sa treaca.Se spune ca iPhone este cel mai puternic vehicul de marketing pt tot ceea  ce inseamna mobile,poate chiar mai puternic decat Time Square billboard sau pagina de start Google.скачать программу для взлома вконтакте на телефонвзломать пароль скайп бесплатнопрограмма для взлома вай фай андроидоформить заявку на кредитную карту пробизнесбанкbedava casino oyunlarslot oyun oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here