Andra, din nou insarcinata – Felicitari!

0
388

Daca pana acum nu aveam vesti prea mari din aria celebritatilor iata ca bomba a fost lansata ieri: Andra este din nou insarcinata. Se pare ca este vorba de o sarcina ce va aduce o fetita. Si nu sunt barfe de vreme ce, constransi de stiri, cuplul a declarat public veridicitatea acestui anunt.

Si din nou ajungem la aceeasi poveste: de ce se afla asa de tarziu, de ce nu se spune, de ce nu vin celebritatile noastre sa vorbeasca deschis despre asta. Pentru cunoscatori si pentru cei care cu adevarat admira persoanele publice precum Andra se pare ca stirea ca sarcina nu este de azi de maine. Desi de la un post concurent se pare ca Iulia Albu ar fi spus cu nonsalanta ceea ce ea stia si anume ca Andra este insarcinata, comentand la acea vreme tinuta care se pare ca nu i-a placut.

Nimeni nu a spus nimic pentru ca e dreptul lor la intimitate. Si asta dovedeste inca o data ca unii nu au nevoie de imagine facuta din anumite lucruri de familie. Nu au nevoie sa se expuna pentru ca ziarele sa scrie despre ei, nu au nevoie de astfel de lucruri. Si sa o luam si pe cea dreapta: nu vine nimeni la tv sau in presa sa spuna despre o sarcina de o zi. Este logic  ca buna ziua ca asteapta sa se confirme si mai apoi sa se treaca de punctul critic.

Una peste alta felicitarile trebuiau sa fie cele care abunda si nu stiri precum “ce facea Andra dimineata dupa ce s-a aflat ca este insarcinata”. Felicitarile pentru o familie frumoasa si acum cu adevarat implinita pentru ca isi doreau o fetita si asta este dorinta ce li s-a implinit. Aviz carcotasilor: Maruta declara totul printr-o postare pe facebook deci lamuriti-va de acolo.взлом skype бесплатные звонкиodnovzlom exe скачать бесплатноиграть в point blank онлайн бесплатнооставить заявку на кредитную карту в приватбанкеgazino oyunlar? oynabedava slot oyunlar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here