Amenajeaza o casa moderna optand pentru mobila pe roti

0
81
tente.com

Nu toti cunosc avantajele sale, acesta fiind si principalul motiv pentru care prea putini se orienteaza dupa mobila pe roti. In realitate, avantajele acestei optiuni sunt numeroase, constituind o solutie practica pentru orice locuinta. De fapt, sunt mai mult decat usor de intuit motivele pentru care este o recomandare mobilierul pe roti. Este o solutie practica pentru locuinta.

Mai ales gospodinele apreciaza aceasta alternativa a mobilierului clasic, pentru faptul ca il pot manevra cu usurinta dintr-o parte in alta. Procesul de curatenie este astfel eficientizat si simplificat. De mentionat este faptul ca prin roti mobilier este sporita si functionalitatea pieselor. Singurul dezavantaj al acestor dotari este ca trebuie sa prezinte proprietati speciale pentru a sustine cu succes acel mobilier masiv, greu.

In principal sunt beneficiare ale acestei dotari piese de mobilier precum masuta de cafea, comoda, noptierele, intrucat acestea pot capata cel mai usor mobilitate. Sunt unii care chiar au in vedere dotarea cu roti si role a taburetelor, a scaunului de birou, a mesei din bucatarie si astfel lista de exemple poate continua.

Mobila pe roti – solutia pentru o casa moderna si practica

Un avantaj major al mobilierului pe roti este faptul ca astfel se poate incadra in decorul dorit, mai simplu. Indeosebi acolo unde spatiile sunt inguste si lipsa rotilor ar fi reprezentat o problema, acum ecuatia se schimba.

De ce ai alege si tu mobila pe roti? Atat in cazul in care te intereseaza sa cumperi alta mobila pentru locuinta, cat si daca doresti sa o echipezi cu roti pe cea ce o detii deja, aceasta va fi o solutie din numeroase puncte de vedere. Cu siguranta ca reprezinta un ajutor indispensabil mai ales in sectorul rezidential. Dispare calvarul reprezentat de curatarea zonelor inguste. Cand ai roti, muti pur si simplu totul prin cateva miscari simple si la fel le si pui la loc.

Este foarte important, vizavi de o asemenea alegere, sa ai intotdeauna in vedere in ce spatii vei folosi mobilierul pentru a alege rotile potrivite. Acestea au la baza diverse materiale, deci pot deteriora suprafetele daca nu sunt alese corect. Ai nevoie de o solutie pentru mobila ce va fi dispusa pe covor? Atunci ai in vedere modele din cauciuc, respectiv din plastic moale, dupa cum gasesti si in portofoliul Tente.

Orienteaza-te insa dupa role din plastic dur in conditiile in care vei aseza mobilierul pe pardoseli din lemn de esenta tare, pe gresie. Intotdeauna va fi o alegere inspirata cea a rotilor din metal in aer liber, respectiv acolo unde podeaua este realizata dintr-un material dur. Nu in cele din urma, ai in vedere roti de dimensiuni mari, indeosebi acolo unde spatiile vizeaza covoare si mochete. In acest fel, mobilierul va fi mai util si mai practic.

De fiecare data inainte de a face o alegere in acest sens, asigura-te ca rotile din dotarea mobilierului sunt potrivit in functie de suprafata pe care vor rula, dar si raportat la dimensiunile si greutatea piesei de mobilier in sine. Acceseaza site-ul tente.com/en-ro pentru a identifica setul de roti si role potrivit nevoilor tale.