Amenajari locuri de joaca modulare pentru interior

0
1636

 

Locurile de joaca modulare sunt principalele atractii pentru copii atunci cand vorbim despre jocuri de interior. Daca acestea beneficiaza si de etaj atunci sunt si mai remarcate de copiii care adora tot ceea ce presupune un spatiu cat mai mare in care sa se poata desfasura. Acestea sunt de asemenea si foarte practice fiind posibila folosirea de catre un numar mare de utilizatori simultan. Numeroasele elemente care le compun precum tobogane, obstacole, tuneluri, piscine cu bile, fac din aceste labirinturi jocurile preferate de catre cei mici.

Structurile modulare pentru interior sunt sursa de atractie a unui loc de joaca prin complexitatea elementelor componente. Copiii pot avea parte de o serie de activitati distractive. Toboganele- care sunt principala atractie a celor mici, piscina cu bile, tunuri cu mingi, trambulina, tiroliana, peretele de catarat, obstacolele orizontale si verticale, poduri miscatoare, rampa de urcare cu forme in relief, tubulaturi de trecere fixe si mobile, observatoare, cos de baschet, toate acestea sunt activitati ce pot fi desfasurate intr-un loc de joaca interior.

Locurile de joaca modulare pot fi adaptate in funcție de spațiu și de elementele solicitate. De asemenea, daca se doreste, acestea pot avea o anumita tematica, din diferite domenii de activitate. Pot fi aduse masinute, avionae sau chiar si trenulete, daca se doreste.

Structura este confectionata din metal, invelit cu un strat de burete pentru amortizarea socurilor, colorantul din materialele textile nu contine substante toxice, iar structura de joaca modulara este delimitata cu plase pentru a nu exista riscul caderii copiiilor de la inaltime. Totul este conceput intr-o asemenea maniera ca cei mici sa se joace in deplina siguranta si sa nu intampine nici cel mai mic pericol.

Va punem la dispozitie servicii de consultanta in functie de spatiul pe care doriti sa-l amenajati si echipamentele si accesoriile pe care doriti sa le achizitionati in vederea realizarii unui loc de joaca de interior. Montarea si instalarea echipamentelor intra in atributiile firmei noastre astfel incat acestea sa fie instalate corespunzator, pentru ca cei mici sa se joace in maxima siguranta si sa nu intampine nici cel mai mic pericol.

Daca v-ati decis sa amenajati un loc de joaca modular pentru interior trebuie doar sa ne trimiteti o schita cu spatiul si dotarile pe care le doriti iar proiectantii nostri vor realiza o simulare exacta a amenajarii spatiului dumneavoastra, inainte de plasarea comenzii. Aveti o gama vasta si variata din care puteti alege cand vine vorba de echipamente de joaca de interior. Exista elemente diverse atat ca model cat si din punct de vedere al paletei de culori. Dumneavoastra veniti cu ideea iar noi va ajutam sa o puneti in aplicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here