Film: The Amazing Spider-Man 2 2014 Noi provocari pentru Omul Paiaianjen

0
435

The Amazing Spider-Man 2 CoverSpider Man sau Omul Paianjen este un personaj care cu siguranta ne-a marcat copilaria si uitati ca si “viata de dupa copilarie”.

Incepand cu 2 mai 2014, super productia Marvel, regizata de Marc Webb,The Amazing Spider-Man 2, distribuit de Intercomfilmeste disponibila in cinematografe pentru toti cei care au prins sau doresc sa prinda “gustul” eroului din New-York.

In 2014, eroul nostru ce scrie istorie inca din 2002 se intoarce pentru a scrie inca o fila in povestea Spider Man. De aceasta data, acesta trebuie sa salveze orasul de amenintarea unui fost angajat OsCorp ce cade intr-un bazin imens si apoi se electrocuteaza si urmand sa se transforma intr-un monstru energetic numit Electro, rol jucat de carismaticul Jamie Foxx.

Nici in varianta 2014 a filmului, nu lipsete celebra iubita a Omului Paianjen, Gwen, rol jucat de Emma Stone. Aceasta nu are un sfarsit prea fericit, din pacate. Binele nu invinge chiar tot timpul raul, iar aceasta nu mai este salvata de Omul Paianjen si moare.

Omul din spatele costului de paianjen, traieste o adevarata depresie, se retrage pentru o lunga vreme insa apoi revine la ce stie sa faca cel mai bine, salvarea locuitorii orasului in care s-a nascut.

SF,aventuri si multa actiune, de asta aveti parte in cazul in care alegeti sa urmariti: The Amazing Spider-Man 2 2014

Actori pentru care nu merita sa ratezi productia: Jamie Foxx, Emma Stone, Dane DeHaan, Andrew Garfield

Trailer: The Amazing Spider-Man 2 2014

Va recomand sa vedeti filmul in 3D, eventual chiar iMax, filmul avand multe efecte spectaculoase pana la urma discutam despre o coproductie Sony-Pictures.

Am incercat pe cat am putut  sa nu va povestesc  prea mult din film, pentru a va doar face curiosi asupra povestii din spatele filmului. Daca alegeti sa il vedeti si voi, va invit sa va spuneti parerea despre el.программы для хакеров скачать бесплатноузнать анонима на ask fmкак взломать яндексполучение кредита для малого бизнесаgazino oyunlar?slot oyunu oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here