Tu ce ai alege sa cumperi drept rasplata pentru o femeie cu stil

0
405

Se spune ca pentru a reusi sa ii intelegi pe cei din jur ar trebui sa te pui in locul lor. Asta inseamna ca un cadou oferit unei femei va fi cel mai mare chin al tau. Cum sa intuiesti ce si-ar dori o femei sau cum sa o faci sa fie impresionata de ceea ce ii oferi? Si crede-ma, nu exista un ghid care sa te ajute ce sa faci.

Femeile sunt complexe. Prin firea lor acestea isi doresc mereu sa gandeasca de n ori o situatie pana cand sa faca un pas, prefera sa interpreteze pe toate partile pana cand sa isi dea seama incotro merge totul. Chiar nu te-ai gandit ce anume le retine la cumparaturi? Cum Dumnezu pot ele sa stea intr-un magazin ore in sir si la final sa isi aleaga doar un tricou?

Barbatii tocmai asta fac diferit: se grabesc, nu au timp de prea multa gandire si interpretare. Ei bine se intampla sa nu le iasa asa cum si-ar dori insa asta nu inseamna ca vor regreta. Merg inainte orice ar fi si atat. Prefera efectiv sa nu piarda prea mult timp cu ceea ce ei considera inutil, vreme pierduta. Si tocmai aici ai de pierdut cand vei alege un cadou pentru ea.

Ofera-ti timp sa descoperi cadourile in adevarata lor valoare, acorda-ti timp suficient pentru a gandi ce tip de amanunt, chiar si un set de accesorii, ce anume ar incanta-o la culme. Eu unul mi-am zis: “vezi ca mai ai o sansa sa ii arati ca ii multumesti pe deplin”. Nici prea prea nici foarte foarte,un cadou nu ieftin insa nici cel mai scump, care sa nu exprime ca ti-ai dori mai mult decat e cazul insa in egala masura care sa  fie multumitor. Un cadou elegant care sa nu se rezume la flori, cea maqi scurta cale aleasa de regula de orice barbat in dileme.

Ce ai alege drept cadou pentru o femeie cu stil? Un set de produse de ingrijire – ea le va vedea ca pe o jignire, indirect spus ca are mai multa nevoie de ele. Un etui – da ce, ea nu are? Un parfum – nu ii place orice nota. Alege ceva inedit, ceva util si in egala acel ceva care ii va aduce aminte de tine. La un moment dat am optat pentru un set de parfum pentru casa. Noroc sau nu am nimerit-o cu aroma!кредитка универсальная приватбанк тарифыslot oyunlar? oynaplatinum play online casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here