Ajutor in alegerea celei mai potrivite bormasini

0
92
bormasina bosch

Pe cat pare de simplu si rapid sa cumperi o bormasina buna, pe atat este de complicat sa te orientezi in alegerea acesteia. Optiunile sunt multiple, locurile in care o poti folosi, de asemenea. Ca sa nu devii confuz si chiar frustrat inainte de a incepe cautarea propriu zisa, orienteaza-te dupa un ghid simplu structurat in acest sens. Sunt o sumedenie de aspecte care te pot interesa in privinta echipamentului, deci o documentare mai riguroasa s-ar putea impune. Mai jos o sa fac o scurta clasificare a acestui tip de aparat, astfel incat sa ai un punct de pornire, sa te poti ghida mai usor.

Trebuie sa stii un lucru si anume ca este esential sa te orientezi dupa cei mai buni producatori de astfel de unelte si scule daca vrei sa te bucuri de o intrebuintare de durata si de eficienta in orice sarcina pe care o ai de indeplinit.

Cum gasesti bormasina de care ai nevoie?

Ca sa stii ca ai facut investitia corecta, trebuie sa stii din capul locului daca ceea ce iti trebuie este un model cu viteza extraordinar de mare, cu alimentare prin cablu sau baterii, o varianta mini a produsului, una cu percutie sau una profesionala.

Intentionezi sa o folosesti pentru a da gauri in lemn sau in beton? Te intereseaza sa poti strange suruburi de dimensiuni mici intr-un material moale sau de dimensiuni mari in materiale dure?

Ca sa simplific misiunea cautarii la care esti supus, o sa trec direct la o recomandare de brand. Cred ca oricine imi va da dreptate ca e unul dintre cele mai respectate si mai apreciate nume de pe piata. Bosch s-a facut dintotdeauna remarcat prin produsele inalt calitative si rezistente fabricate.

Cred ca un model de bormasina Bosch este din putinele de pe piata care chiar indeplineste cerintele ce vizeaza eficienta si o functionare impecabila. Spre exemplu, un model cu acumulator poate reprezenta solutia de care ai nevoie, datorita puterii deosebite cu care functioneaza. Cele mai multe dintre produsele fara fir din comert, precum si acestea ofera randament la o tensiune de cel putin 14 V, iar acumulatorii utilizati sunt cei de tip litiu – ion.

Foarte important de avut in vedere, oricare ar fi modelul de bormasina Bosch pe care il alegi este ca numai printr-o incarcare completa a acumulatorului, dispozitivul va face fata cu succes oricarui proiect complex. De asemenea, daca vrei sa realizezi cu acesta sarcini mai solicitante, orienteaza-te dupa un produs cu forta de torsiune de cel putin 40 nm.

Aceasta din urma se refera la puterea pe care o utilizeaza aparatul pentru a roti elementul din jurul axului. Atunci cand este o valoare mare inseamna ca ai ales o masina mai performanta. In general modelele fara fir utilizeaza o mandarina ce nu cere utilizarea unor unelte suplimentare ca sa realizeze strangere.

Iti dau un pont ca sa gasesti si mai simplu ceea ce cauti. Alege pachetul care contine pe langa bormasina cu acumulator si macar un burghiu, respectiv un suport pentru surubelnita. Daca te intereseaza dimensiuni variate ale acestora, ai nevoie si de un set de accesorii pentru insurubat si gaurit.

Intra pe tehnicbazar.ro daca te intereseaza sa faci o investitie convenabil – adica sa primesti calitate la un pret accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here