Afla cum poti avea venituri de peste 5000$ pe luna!

2
722
Venituri

Independenta financiara este lucrul dupa care toate femeile tanjesc. Stiti de ce? Pentru ca independenta financiara te face o femeie foarte puternica din toate punctele de vedere.

Reusesti sa ai mai multa incredere in tine atunci cand iti permiti orice si… pe buna dreptate. Ca sa poti sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti ai nevoie de un job care sa te reprezinte si sa ai castiguri suficient de mari pentru a-ti acoperi nevoile. Puterea inseamna sa fii mandra de tine, de realizarile tale si sa ai mereu incredere in tine mai mult decat in orice altceva.

Povestea mea a inceput in urma cu 2 ani, cand tot ce imi doream era sa am strictul necesar, credeam ca doar asta inseamna fericirea. Nu conta ce se intampla in jurul meu.

Eram cu capul in nori si fericita in lumea mea mica. Abia dupa am realizat ce inseamna sa nu iti doresti mai mult. Inseamna sa nu vrei sa avansezi, sa nu vrei sa ai totul si sa nu lupti pentru nimic. Asa ca… am inceput sa vreau mai mult.

M-am mutat singura, am inceput sa ies mai des, am inceput sa fiu mai dezinvolta. Dar ai nevoie si de un job care sa iti permita acest lucru. La mine a fost grea cautarea. Am fost la zeci de interviuri, in toate domeniile. Am fost la multe studiouri de videochat.

Nu m-a atras nimic. Intamplarea a facut ca una dintre prietenele mele sa fie model la studioul RichGirls-studio.ro. Asa am ajuns sa lucrez aici. Mi-a placut din prima clipa: lux, seriozitate, corectitudine si transparenta. Ce imi puteam dori mai mult de atat.

M-au ajutat enorm. M-am pus pe picioare si am inceput sa cresc in incasari. Fac parte dintr-o echipa de Top, am venituri de peste 5000$ pe luna si imi place la nebunie sa vin la munca. M-am transformat ca femeie si totul merge struna!

Sunt independenta, am tot ce imi doresc si urmeaza sa ma casatoresc in curand! Viata mea capata cel mai frumos sens. Nu exista prag peste care nu poti trece, nu exista greutate peste care nu poti trece. Toate se intampla cu un scop. Iar tu, trebuie sa fii puternica si sa te ridici ori de cate ori e nevoie!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here