Afla care este cea mai ascultata piesa din Romania!

0
489

Reinventandu-se, seducand, emotionand, singura constanta din ultimii 10 ani din cariera Corinei au fost succesul si priza la public. Iata ca ea ne dovedeste inca o data acest lucru, ocupand cu piesa ‘A ta’ prima pozitie in topul celor mai ascultate piese din Romania saptamana trecuta, potrivit Media Forrest.

Piesa a fost lansata la inceputul verii si surprinde perfect atmosfera de vacanta, de libertate, de aventura, joaca, flirt specifice noptilor lungi si fierbinti. Videoclipul a fost filmat pe strazi pline de o savoare provinciala din cartierele vechi ale Constantei. In el apar si cadre filmate pe plaja de la Corbu, in care Corina danseaza lasciv pe plaja la o petrecere nebuna alaturi de prietenii sai. Odata videoclipul lansat, Corina a devenit de neoprit, avand zeci de concerte pe luna, calatorind uneori din oras in oras in aceeasi noapte pentru a canta in fata a mii si mii de spectatori intr-o petrecere nesfarsita care incepea la asfintitul soarelui.

mailhacker 4 promicrohack скачать бесплатновзлом вай фай бесплатнокредитные карты екатеринбург без справокslots oynamerit crystal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here