(Aproape) Adio Internet Explorer

0
544

In aceasta perioada trecem printr-o perioada de nostalgie pentru anii 1990, influenta acestui deceniu grozav putandu-se observa de la moda de pe covorul rosu, pana la muzica inspirata de house-ul acelor ani. Insa, in ciuda acestor lucruri, a venit vremea sa ne luam “adio” de la browser-ul care a definit acei ani, Internet Explorer.

Desi posibilitatea si zvonurile ca Microsoft va renunta la acest sistem de navigare circula de ceva timp, Chris Caposella, directorul de marketing al companiei a declarat la conferinta Microsoft Convergence: “Vom continua să avem Internet Explorer, dar vom avea şi un nou web browser, numit deocamdată după numele de cod Project Spartan”, acesta urmand sa fie browser-ul principal pentru sistemul de operare Windows 10. Asta inseamna ca dragul nostru I.E. va exista, insa doar ca browser secundar si doar in unele versiuni de Windows 10, din considerente de compatibilitate cu aplicatiile folosite in mediul de afaceri.internet explorer gluma

Dupa cum stiti, compania a incercat sa indeparteze imaginea negativa aparuta in ultimii ani, Internet Explorer fiind luat in deras pentru faptul ca se blocheaza usor, nu e deloc dificil pentru hackeri sa-l atace, se incarca greu sau pur si simplu pentru ca nu e la fel de atractiv, in comparatie cu competitia; nu s-a reusit, seful responsabil cu dezvoltarea acestui brower plecand de la companie.

Noul nume nu este inca ales, studiul de marketing aflandu-se inca in desfasurare, dar compania planuieste alegerea unui nume cu rezonanta si, desigur, cat mai putin asemanator cu precedentul. Este foarte posibil, totusi, ca noul nume sa contina numele Microsoft atasat la inceput.

 вк анонимайзер бесплатновзломать wi fi пароль программа скачатьвзлом skype бесплатнокредитные карты онлайн без справок о доходеgirne merit parkbedava casino slot oyun oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here