Acaparat de cam multa tehnologie?

0
971
totul despre tehnologie

Suntem ca si legati de tehnologie. De fapt nu miscam un deget fara tehnologie, fie ca suntem acasa, fie ca suntem la munca. O punem in folosul nostru, o facem sa ne fie aliat, o facem parte din viata noastra. Doar ca, fie, ai nevoie de ea si totusi cand ai mai timp si pentru tine?

Te-ai gandit ca ai de pierdut cu fiecare minut cu care iti butonezi telefonul? Te-ai gandit ce inseamna sa nu stii ce se petrece in jurul tau? Asta pentru ca cel putin cand vine vorba de telefoanele mobile timpul este ca si pierdut cand stam sa conversam online, cnad stam sa “agatam” online, uitand ca dincolo de telefon este o viata reala.

Cu fiecare logare pe orice site de socializare inseamna mai putin timp pentru tine, mai putin timp de a face ceva calitativ pentru tine sau pentru ceea ce este in jurul tau. Nu ma intelege gresit, nu militez contra tehnologiei insa militez pentru masura. Daca parintii nostri nu ar fi fost cu masura am fi avut casa de copii la noi acasa, am fi supraponderali si asa mai departe. Masura in toate, echilibrul inseamna de fapt cheia situatiilor.

totul despre tehnologieIn plus, inainte faceam costuri pe telefoanele fixe cand sunam. Dar, preferam oricand sa ne auzim la telefon decat la distanta. Cum sa vorbesti pe mess cand poti la fel de simplu sa bati la usa omului sa ii vorbesti in fata? Dar scuza-ma, cine mai are si moda asta de a merge la usa cuiva…ce-i drept doar daca te incurci noaptea din lipsa de lumina ai putea sa bati la alta usa decat a ta. Asa este, asta nu merge!

Nu mergem intr-o directie prea sumbra? Nu este poate prea departe ceea ce tine de ritualul zilnic? Ne trezim cu telefonul in mana si adormim la fel. Asta suna cam trist cand nu stii sa iti ocupi mainile si cu altceva.formolom browser скачатьпрограмма для взлома почты ramblerкак взломать одноклассниковкредитная карта приватбанк спбslot oynamerit royal hotel casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here