8 motive sincere pentru care sa iti albesti dintii

0
56
www.benzicrest.ro

Lasand la o parte toate beneficiile pe care le poate aduce albirea dintilor, din punct de vedere medical, o sa iti prezint mai jos o lista de beneficii care iti pot imbunatati viata de zi cu zi.

Zambetul este o arma. Poti sa alegi sa folosesti aceasta arma in niste moduri la care poate nu te-ai gandit niciodata. Dupa cum spune si Mark Amend: „Zambetul este ca si gravitatea. Actioneaza de la distanta si apropie oamenii.” Daca iti doresti sa te bucuri in fiecare clipa importanta a vietii cu un zambet, alege sa iti albesti dintii, pentru a putea avea incredere in tine. Iti recomand produsele de la benzicrest.ro. Asadar, sa incepem enumerarea lor:

  1. Zambetul este molipsitor – daca vezi o persoana indispusa sau suparata, molipseste-l cu zambetul tau. Poti produce o epidemie de zambete. Iar un zambet daruit din inima se va intoarce intotdeauna la tine.
  2. Cu ajutorul unui zambet poti castiga increderea unei persoane – s-au realizat studii prin care s-a aratat oamenii care zambesc mai des sunt mult mai comunicativi si considerati persoane bune. Iar un zambet sincer poate sa deschida inima unei persoane, facand-o sa aiba incredere in tine.
  3. Cand treci printr-o situatie incomoda, un zambet intotdeauna te va ajuta – ai trecut prin situatia cand ai facut cunostinta cu cineva, dar dupa un timp i-ai uitat numele? Ei bine atunci cand te intalnesti cu el si te saluta, nu trebuie sa ii mentionezi numele. Trebuie doar sa ii zambesti si sa ii raspunzi cu caldura. Zambetul te poate scapa de o situatie incomoda.
  4. Un zambet poate sa iti ascunda gandurile – foloseste zambetul ca si un scut de aparare. Nu lasa pe nimeni sa vada ce este inauntrul tau. Stiai ca atunci cand zambesti iti pui in functiune si buzele si ochii? Un zambet poate sa iti schimbe complet imaginea fetei, daca vei alege benzicrest.ro.
  5. Zambetul te poate scapa de durere – atunci cand treci printr-o situatie grea, un zambet iti poate fi prieten. Incearca sa o faci si gandurile pozitive nu vor inceta sa apara. Viata este frumoasa si merge inainte. Dar evita inghetata, aceasta nu iti va aduce beneficii asupra zambetului tau.
  6. Uneori pentru a te autoapara, ai nevoie de un zambet – daca cineva vrea sa te certe, ofera-i un zambet sincer – functioneaza! Oamenii sunt mai buni cu persoanele care le zambesc.
  7. Zambetul iti poate fi de ajutor chiar si la munca – Atunci cand te comporti frumos cu clientii tai si o faci cu zambetul pe buze, acestia vor fi multumiti. In unele cazuri, de exemplu, la chelneri, daca aleg sa zambeasca in timpul job-ului primesc mai mult bacsis.
  8. Daca zambesti, mai mult din jumatate din acestea se vor intoarce la tine – daca nu ai observat inca, atunci cand ii zambesti unei persoane, in cele mai multe dintre cazuri, aceasta iti va zambi inapoi. Si chiar daca este o actiune care apare si dispare brusc, ea reprezinta una dintre placerile sociale.

Viziteaza site-ul www.benzicrest.ro si opteaza pentru produsele prin care sa iti albesti dintii. Daca doresti ca totul sa iti mearga bine, zambeste-i vietii, deoarece aceasta la randul ei, o sa iti intoarca acel zambet.