3 Sud Est au lansat videoclipul piesei “EMOTII”

0
484

Cover single 3 Sud Est - EmotiiLaurentiu, Mihai si Viorel, membrii trupei care a oferit povesti, trairi si sentimente, lanseaza alaturi de 1ArtistMusic si CatMusic un videoclip plin de “Emotii”, in care ii vedem alaturi de frumoasele artiste Andreea Banica si Elena Gheorghe.

Laurentiu Duta:

“Este un clip de imagine care pune in valoare noua imagine 3 Sud Est alaturi de instrumentisti. Aceasta este si noua formula de scena 3se. Multumesc Elenei Ghe si Andreei Banica pentru prezenta in videoclipul nostru, precum si lui Slava Sirbu, cel care si-a facut pe deplin treaba ca regizor”

Videoclipul regizat de catre Slava Sirbu ii prezinta pe cei 3 baieti, pe scena Salii Studio a Teatrului National Ion Luca Caragiale, unde sustin un concert senzational, care impartaseste aceeasi emotie pozitiva fanilor, de ieri si de azi.

Viorel:

“Multi dintre cei prezenti in sala la filmari sunt cu adevarat fani 3se si de aceea le-a fost destul de usor sa intre in atmosfera unui adevarat concert 3SE.
Surpriza videoclipului este prezenta divelor Andreea Banica si Elena Gheorghe, de data aceasta in rolul de backing vocal al celebrei trupe. In plus, baietii de la 3 Sud Est sunt acompaniati de un band live, care ii va insoti de acum, in concerte. Single-ul “Emotii” este compus de catre Laurentiu Duta, cel care a produs hiturile lansate de 3 Sud Est de-a lungul timpului.

Mihai:

Speram ca acest videoclip va va transmite “Emotii”.

Trupa 3 Sud Est pregateste un mega-show, pe 9 mai, la Sala Palatului, ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos.скачать хакерские программы на компьютер бесплатновзлом yandex mailпрограмма взлома одноклассников скачатьприватбанк кредитная карта универсальная отзывыgirne merit parkmerit royal fiyat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here