3 piese pe care pariez in 2015 sunt semnate: Inna, Xonia si Lariss

0
1109

Xonia Lariss InnaMuzica a ramas cu siguranta cel mai bun ingredient indiferent ca esti fericit sau suparat, este cea care te face sa te simti mai bine si iti da o alta stare.

Cum anul 2015 ne bate la usa, am ales 3 piese pe care eu pariez ca vor fi de succes.
Imi doresc din tot sufletul sa evoluam muzical si sa revenim o tara ce exporta muzica, la fel de bine cum o face acum, desigur in alt domeniu Dacia.

Xonia – VINO INAPOI
Incepem cu supriza acestui final de an, Xonia, artista venita din Australia in Romania pentru o cariera in lumea muzicala. Ia iesit foarte bine pana acum, a avut o colaborare cu artistul pe val J.Balvin, iar acum a facut pasul spre muzica in limba romana. Stim bine faptul ca accentul ei australian ii da batai de cap insa George Calin, de la Deepcentral, a reusit sa stoarca tot ce e mai bun din Xonia si alaturi de muzica buna a rezultat Vino Inapoi. Consider aceasta melodie, probabil cea mai buna piesa de la lansarea Xoniei. Trebuie sa observam faptul ca cele mai bune piese din cariera Xoniei au fost produse de George de la DeepCentral.

Lariss – Dale Papi
Lariss este produsul casei de discuri Fonogram, o artista noua, fresh si intens sustinuta de celebra Alexandra Stan. Lariss are o piesa cu directie internationala, apreciez mult accest aspect mai ales din prisma faptul ca acum artisti la inceput de drum intai aleg limba romana pentru debut iar abia apoi incearca si alte limbi internationale.
Lariss se bucura de o productie Shift, Lariss, David Ciente & Midiots, o gasca ce incepe sa aiba rezultate foarte bune iata chiar si in limba spaniola. Imi place faptul ca este un produs bine pus la punct, dupa cum bine stiti inceputul in muzica trebuie sa fie unul foarte bun pentru a castiga increderea celor care aleg sa iti includa piesa in playlist.

INNA – Diggy Down feat. Marian Hill
Inna are un nou hit single, se numeste Diggy Down si este foarte bun. Imi place foarte mult curajul producatorilor si evident al Innei de a face piese cat mai deosebite care ies din tipar. Digg Down a fost produs de o intreaga echipa. Vlad Lucan & Marian Hill s-au ocupat de partea muzicala in timp ce mai vechii prieteni de la Play & Win alaturi de Ilsey Juber au scris versurile.
Diggy Down este piesa perfecta pentru club, casa sau masina pe care o auzi si pur si simplu nu iti permiti sa o ratezi printr-un dans, fie el chiar si pe scaun.

Care dintre cele 3 piese o sa fie probabil hitul anului 2015 sau cel putin sa fie in top 10?программы для взлома wifi через телефонкак узнать пароль от wifi на androidвконтакте бот скачать бесплатновзять кредитку в приватбанкеmer?t crystal covemybet casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here