3 motive care sugerează că joci la casa de pariuri online nepotrivită

0
600
casa-de-pariuri-nepotrivita

Am ajuns să pariez pe Netbet după o serie de experiențe nefericite cu alte case de pariuri online. E bine că „are balta pește”. Sunt mulți bookmakeri din care putem să alegem dacă nu suntem mulțumiți de unul sau altul.

Cum îți dai seama că joci la casa de pariuri nepotrivită? E simplu! Cu cât ai mai mulți nervi, cu atât sunt mai multe semne că ar trebui să îți muți bugetul de pariuri în altă parte. Sunt banii tăi, joci unde vrei. Poți să schimbi bookmakerul și dacă înregistrezi o serie de pariuri necâștigătoare, chiar dacă nu e un motiv serios. Cine știe? Poate ai ghinion acolo!

Iau în discuție doar casele de pariuri online care funcționează legal în România. Multe dintre ele nu sunt nici dintre cele mai mari, nici dintre cele mai performante la nivel de Europa. Îți oferă, însă, un cadru decent pentru desfășurarea unei activități de tipul hobby.

Ceva îți spune că e momentul să te muți

Se poate să ai neșansa de a-ți deschide cont pe o platformă cu probleme. În mod normal, te informezi înainte de a face acest pas, dar să admitem că se poate întâmpla. Așa cum am spus, m-am „fript” și eu de câte ori. Sunt trei categorii importante de indicatori care îmi sugerează să îmi încerc norocul/priceperea într-ale pariurilor la altă casă de pariuri online.

Oferta. Este dimineață. Îți faci „schema de joc” la pariuri pentru toată ziua. Te uiți pe mai multe site-uri de ponturi și găsești câteva meciuri interesante. Te uiți pe clasamente, ți se confirmă că sunt de pariat, iar apoi deschizi site-ul de pariuri. Surpriză! Unul sau mai multe dintre evenimentele remarcate nu sunt în oferta bookmakerului la care joci.

Sau poate că sunt toate, dar la un meci ai găsit că are șanse mari să iasă un pariu de tipul „echipa oaspete înscrie peste 0,5 goluri”, iar în ofertă există doar 1, X, 2 pentru partida respectivă. Am dat doar un exemplu. E vorba de opțiunile de pariu. Eu exclud din start operatorii care nu oferă handicapuri asiatice. Tu poate pariezi pe cartonașe galbene. Altcineva joacă mai mult pe număr de cornere. Deci, oferta contează cel mai mult.

Politica de limitări. Hobby, hobby, dar pariurile sunt pe bani. Am citit că majoritatea pariorilor din România joacă pe mize mici, de 3-5 lei. Doar ca să se distreze. Asta nu înseamnă că dacă joci 1.000 de lei pe un meci ești parior profesionist. Zece milioane de lei vechi sunt aproximativ 220 de euro, adică un nimic la nivel de Europa.

Este inflație de plângeri pe forumuri cum că agenția X sau agenția Y au limitat conturile jucătorilor (ba chiar le-au suspendat) după ce aceștia au câștigat câteva pariuri cu mai multe zerouri. Acesta, spun eu, este semn de neseriozitate. Vorba cui a zis: „se dau peste cap ca să găsească o cale prin care să te oprească din câștig”.

pariuri-probleme

Probleme tehnice. Degeaba joci la o agenție online cu ofertă bogată dacă se blochează platforma când îți este lumea mai dragă, dacă în timpul meciurilor importante li se blochează serverul din cauza numărului mare de utilizatori care, în obrăznicia lor, vor să parieze live.

Sau poți să te trezești pe dinafară pentru că nu au recepționat/procesat documentele pe care știi bine că le-ai trimis pentru verificarea contului. Informează-te, vezi ce probleme au și ceilalți pariori care joacă pe aceeași platformă. Unii se plâng că așteaptă mult și bine ca să le intre banii în cont după o retragere. Alții descoperă că li se rețin comisioane peste comisioane, pentru că banca la care au cont nu este în lista băncilor agreate de operator.

Lista motivelor poate fi mai lungă, dar mă limitez la acest Top3. De aici încolo deja vorbim despre detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here