Filmul serial 24 va avea si sezonul 8

2
1011

24LogoVesti bune pentru fanii seriei 24 (24 de ore ), din 2010 mai exact 17 ianuarie incepe un nou sezon, parerea mea un film foarte bun  caruia nu poti sa ai spui ca nu are actiune suspans.

Despre Sesozul 8

Kiefer Sutherland a confirmat ca va reveni pentru al optulea sezon si a spus ca viitorul depinde de asemenea de capacitatea de a se reforma povestea. Într-un recent interviu pentru ITN postat pe YouTube, Kiefer Sutherland a anuntat ca filmarile pentru sezonul 8 vor începe foarte repede dupa sfârsitul sezonului 7, Cu toate acestea informatii recente, sustin posibilitatea ca unele inarzieri sa apara ( nepoata lui Jack Terry).Singuri confirmati pentru a reprimi rolurile lor sunt Kiefer Sutherland , Cherry Jones, Mary Lynn Rajskub, Annie Wersching, Elisha Cuthbert si Bob Gunton. Au mai fost inclusi Anil Kapoor (ca un lider din Orientul Mijlociu numit Omar Hassan), Jennifer Westfeldt (Kissing Jessica Stein) si John Boyd (The Notorious Bettie Page), care au fost confirmati de pe lista de candidati pentru a începe. Deasemenea Westfeldt va juca pe jurnalistul Meredith Reed,în timp ce Boyd va juca pe analistul de sisteme UCT Jonah Schwartz.

24 este un film serial cu 8 sezoane inceput in anul 2001 care se bucura de un scces enorm in Europa si America inca de la lansare.

??? ??? ?????? ?????

??????? ????????? ??? ?????? skype ???????? ?????

?????????? ????????? ????кто такие хакеры урок 1как узнать пароль от wifiсофт для взлома соц сетейполучить кредит на открытие малого бизнесаgirne merit parkrocks hotel casino

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here