Importanta gazduirii web

web hosting

Inca de cand am decis sa lansez acest proiect de suflet, am cerut recomandari si am studiat in stanga si-n dreapta cu privire la o problema foarte importanta: gazduirea web.  Pe internet exista foarte multe filme de specialitate, dar cele mai multe dintre ele sunt doar reselleri ale unor firme mai mari. Asadar, cand sunt situatii speciale, probleme tehnice, este posibil ca acestea sa nu fie rezolvate rapid…

In acelasi timp, nici sa te arunci la cele mai mari companii de hosting nu este neaparat o solutie bune. Si asta pentru ca cei mari nu au servicii de suport tocmai bune pentru „astia mici”, lucrand mai degraba cu zona de corporate. Daca ai vreo cerinta speciala, cu atat mai putin primesti ajutor. In schimb, firmele de dimensiune medie ar putea sa fie mai interesate sa te ajute si in acelasi timp ar putea sa aiba si resursele tehnice necesare – caci este nevoie de validarea ambelor aspecte.

Daca doriti hosting pentru blog sau pentru site-ul firmei ori chiar pentru un magazin online, cel mai bine este sa gasiti in firma de gazduire web un adevarat partener care sa va si indrume in alegerea celui mai bun pachet, care chiar sa va avantajeze ca pret si continut. Nu alegeti doar gazduire web ieftina, ci cautati un raport calitate – pret cat mai bun. Cu siguranta va doriti o functionare continua si viteza buna de incarcare in orice moment.

Dupa ceva cautari si niste recomandari destul de solide i-am cunoscut pe cei de la CLAUS WEB o firma romaneasca de hosting cu multi, multi ani de experienta in domeniu. Preturile sunt mai mult decat decente si, asa cum spuneam, daca nu stiti prea bine ce sa alegeti sau daca aveti cerinte speciale, intrati in contact cu reprezentantii companiei si veti avea parteneri de incredere in lumea online.

claus-web

2 Comments

  1. Doy 5 January, 2017 Reply
    • Jeannie 11 May, 2017 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *