22 Jump Street 2014 – Filmul ce te binedispune dupa ce ai apasat PLAY!

0
330

22 jump street22 Jump Stret, este continuarea super comediei lansate in 2013, 21 Jumper Stret, avandui in rolurile principale pe carismaticii: Channing Tatum, Jonah Hill (Jenko si Schmidt).
Regizat de Phil Lord si Christopher Miller fimul ne readuce in viata celor 2 politisti haiosi, desemnati sa aiba grija de viata elevilor si sa ii impiedice sa consume substante stupefiante.
Poate va intrebati de unde vine numele productiei, fie ca vorbim despre 21 sau 22 Jumper Stret, filmul practic poarta numele si numarul strazii unde

Pentru ca vorbim deja despre un cuplu perfect de actori, un fel de Romica Tociu si Cornel Palade insa mult mai mediatizati si haiosi ai americanilor, avem un Channing Tatum si un super Jonah Hill pusi pe lucruri mari.

Fosta locatie 21 Jumper Street a fost retrocedata, asa ca sectia desemnata sa se ocupe de problemele elevilor s-a mutat de aceasta data la numarul 22. De aici si numele continuarii super productiei.

Drogurile de cand ne stim fac ravagii in scoli si licee, de aceasta data Jenko si Chimdt revin la scoala pentru a afla cine este dealerul si tot odata furnizorul drogurilor ce au facut deja o victima. Vorbim deja despre un deces cauzat de acest drog, lucru care nu este deloc benefic elevilor si trebuie inlaturat.

Actori pentru care nu merita sa ratezi super productia 22 Jump Street 2014:
Channing Tatum, Jonah Hill

Trailer: 22 Jump Street 2014

Multumim IncercomFilm pentru probabil cea mai buna comedie a anului 2014.ask fm anonim bulmaбаза паролей 2014вконтакте бот скачать бесплатноподать заявку на кредитную карту россельхозбанкаmerit royal girnebedava gazino video slot oyunlar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here